Travel Secrets

Οι Liebe και η Βαυαρία στο Ananti City Resort, στα Τρίκαλα

Οι Liebe και η Βαυαρία στο Ananti City Resort, στα Τρίκαλα

Οι Liebe είναι ένα αγγλόφωνο  ντουέτο  από την Θεσσαλονίκη με επιρροές από ακούσματα των 80’s, που αποτελείται από τον Δήμο Ζαχαριάδη (synths & programming) και τον Γιώργο Μπέγκα (vocals). Το σχήμα υφίσταται από το 2009 και το πρώτο τους άλμπουμ "Club Royal"  κυκλοφόρησε το 2010 από την Universal. Η μουσική τους είναι μία μίξη από ηλεκτρονική ποπ.

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ κάνανε μια σειρά εμφανίσεων σε μεγάλα φεστιβάλ όπως River party Νεστορίου, Reworks festival, Dramaica youth festival, Earth wind Festival όπως και η εμφάνιση μαζί με τον Schiller στη Θεσσαλονίκη άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Συνεχίζοντας τα γιορτινά events το ξενοδοχείο Ananti City Resort, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, διοργανώνει μια βραδιά με θέμα την Βαυαρία στο Oltre Bar Restaurant. Αν υπάρχει μια περιοχή που την έχουμε ταυτίσει με τα Χριστούγεννα αυτή είναι η Βαυαρία! Το χιόνι, τα κάστρα, τα Χριστουγεννιάτικα ξύλινα σπιτάκια και φυσικά τα πιάτα της Γερμανικής κουζίνας και οι μοναδικές της μπύρες! Ξεναγός σε αυτήν τη γιορτή θα είναι ο ιδιοκτήτης του «Μπυρολόγου» , μιας μπουτίκ κάβας με μεγάλη ποικιλία σε Γερμανικές και Βελγικές μπύρες, ο οποίος θα αποκαλύψει μερικά μυστικά για το συγκεκριμένο ποτό.

 

Το μενού θα συμπεριλαμβάνει:

  • Μανιταρόσουπα
  • Λουκάνικο σχάρας με ψητά κρεμμύδια, πατατοσαλάτα και απαλή μουστάρδα
  • Σαλάτα λαχανικών με μπέικον , emmental, αγγουράκι τουρσί και φρέσκο κρεμμυδάκι
  • Ψητό χοιρινό κότσι με πατάτες, κόκκινο λάχανο και σάλτσα μπύρας
  • Μηλόπιτα με σταφίδες ,καρύδια και σάλτσα βανίλιας
  • Βαυαρικές μπύρες

Από: Πάνος Παπαμικρόπουλος

 
 

επιστροφή