Travel Secrets

Conde Nast Johansens | Δύο Βραβεία για το Astra Suites στην Σαντορίνη

Conde Nast Johansens | Δύο Βραβεία για το Astra Suites στην Σαντορίνη

Η διεθνής «αλυσίδα» Conde Nast Johansens διαθέτει ορισμένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία σε όλο σχεδόν τον κόσμο και περιλαμβάνει από εξωτικά Spa Venues στις Μαλδίβες μέχρι επιβλητικά κάστρα στην Σκωτία.Σε ειδική εκδήλωση, στα πλαίσια του «Europe & Mediterranean Awards of Excellence 2014», ψηφίστηκε από χιλιάδες αναγνώστες και επισκέπτες του Conde Nast Johansens  το ξενοδοχείο Astra Suites στην Σαντορίνη, στην πιο σημαντική κατηγορία, που είναι η «Best for Readers». Μια μεγάλη διάκριση για ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας μας που δεν είναι η πρώτη φορά που διακρίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

        

Φωτογραφία με τους νικητές για το 2014 του Conde Nast Johansens (copyrights@traveldailynews.gr)

 

Στα σχόλια στις λίστες του Conde Nast Johansens αναφέρεται: “The divinity of Astra Suites, Imerovigli, is no Greek myth. For starters it’s located on Santorini, rumoured to be the prettiest Greek island of them all. Then there are the bells and whistles that include relaxing spa treatments, crazy-comfy beds, above-and-beyond service and the most romantic atmosphere.” 

 

Γαντζωμένο στην κορυφή των εντυπωσιακών υψηλών βράχων της Σαντορίνης, θυμίζει ένα γραφικό πάλλευκο χωριό και προσφέρει πανοραμική θέα στην διάσημη Καλντέρα. Το ηφαίστειο στέκει υπερήφανο στα … πόδια σας και το ηλιοβασίλεμα μοιάζει να σας αφιερώνεται καθημερινά. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κάποιος το Astra Suites, το οποίο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς έχει ψηφιστεί και από τους επισκέπτες του Tripadvisor μέσα στα top 25 ξενοδοχεία του κοσμού. 

Επίσης, το Astra Suites βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά από την ίδια αλυσίδα ως το «πιο ρομαντικό ξενοδοχείο του κόσμου», ενώ και το Trivago ανέδειξε από την ψηφοφορία των χρηστών του, το Astra Suites στην κατηγορία για το “καλύτερο ξενοδοχείο 5*” στην 7η θέση. 



Ο Γενικός Διευθυντής του Astra Suites, κ. Γιώργος Καραγιάννης

(copyrights@traveldailynews.gr)



Από: Πάνος Παπαμικρόπουλος

 
 

επιστροφή