Travel Secrets

Ο Βασίλης Καλλίδης στην Αρκαδία και το Villa Vager

Ο Βασίλης Καλλίδης στην Αρκαδία και το Villa Vager

Η Γιορτή του Κάστανου, στην Καστανίτσα της ορεινής Αρκαδίας,  θεωρείται μια από τις σημαντικότερες αγροτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις της χώρας και μετά από 30 χρόνια έχει καταφέρει να γίνει θεσμός και σημείο αναφοράς όχι μόνο για το χωριό της Καστανίτσας αλλά και για τη γύρω περιοχή.

Με αφορμή τη γιορτή αυτή αλλά και τις ομορφιές της ορεινής Αρκαδίας, η εκπομπή του γνωστού σεφ Βασίλη Καλλίδη, Νόστιμη Γη, ταξίδεψε μέχρι εκεί και μας μετέφερε τις εμπειρίες που αποκόμισε.

copyrights@yupiii.gr

 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο ξενοδοχείο Villa Vager, στο Λεβίδι Αρκαδίας καθώς έκαναν βόλτα με γουρούνες και rafting στο Λούσιο ποταμό.

Το χωριό Λεβίδι και το ξενοδοχείο Villa Vager βρίσκονται 160χλμ από την Αθήνα και σε απόσταση 20’ με αυτοκίνητο από την Τρίπολη και 15’ από τη Βυτίνα. Χτισμένο στο πιο ψηλό σημείο του χωριού θα βρείτε το Villa Vager, ένα αρχοντικό του 1843 που αναστηλώθηκε και μεταμορφώθηκε σε ένα ξενοδοχείο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Με αφετηρία το ξενοδοχείο έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε την ευρύτερη περιοχή, να εξερευνήσετε το πανέμορφο Σπήλαιο Κάψια και το αρχαίο θέατρο του Ορχομενού. Μην παραλείψετε για κανένα λόγο να κάνετε βόλτα με τις γουρούνες Polaris στις πλαγιές του Μαινάλου, να πάτε για rafting στον Λούσιο Ποταμό ή να έρθετε σε επαφή με τη φύση κάνοντας μια εκδρομή με άλογα μέσα στο δάσος.


Για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 210 8981884 ή online στέλνοντας e-mail: callcenter@tresorhotels.com

 

Παρακολουθήστε ολόκληρο το βίντεο της εκπομπής Νόστιμη Γη στην Αρκαδία, στο βίντεο που ακολουθεί:

Video copyright by Christos Kintis.All rights reserved.©

Από: Πάνος Παπαμικρόπουλος

 
 

επιστροφή