Travel Secrets

Ανακαλύψτε τους Κήπους στα Ζαγόρια και κερδίστε έκπτωση στη διαμονή σας

Ανακαλύψτε τους Κήπους στα Ζαγόρια και κερδίστε έκπτωση στη διαμονή σας

Οι Κήποι είναι ένα πανέμορφο χωριό στο κέντρο του Ζαγορίου και απέχει μόλις 39χλμ από τα Ιωάννινα. Μόλις το επισκεφτείτε θα καταλάβετε από που προήλθε η ονομασία του, αφού οι κήποι του είναι πραγματικά εντυπωσιακοί. Η εκκλησία του Αγ. Νικολάου, το καμπαναριό με το ρολόι, τα πέτρινα σπίτια και τα λιθόστρωτα καλντερίμια είναι ορισμένα από αυτά που θα σας τραβήξουν την προσοχή στους Κήπους. Εκεί κοντά θα βρείτε και το περίφημο γεφύρι του Κόκκορη, διάσημο από πολλά διαφημιστικά και σήριαλ, όπως το ‘’Άγγιγμα Ψυχής’’ του Μ. Μανουσάκη.

Στους Κήπους θα βρείτε και το μοναδικό Kipi Suites , που μπορεί να γίνει το ορμητήριο σας για να εξερευνήσετε τα Ζαγόρια. Αρμονία είναι το συνθηματικό το οποίο θα πρέπει να ψιθυρίσετε για να μπείτε στην πέτρινη γειτονιά του Kipi Suites. Οι ιδιοκτήτες του σας εγγυώνται την ευχάριστη παραμονή σας, ενώ η κυρία Μαρία θα σας ετοιμάσει ένα παραδοσιακό ελληνικό πρωινό που περιλαμβάνει από ντόπια τυριά και χειροποίητες μαρμελάδες μέχρι πίτες και χειροποίητα κρουασανάκια.

 

Τώρα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτόν τον ορεινό παράδεισο με έκπτωση στη διαμονή σας έως 20%.

Το πακέτο περιλαμβάνει :

  • Χειροποίητο πρωινό σε μπουφέ
  • Ποτό καλωσορίσματος
  • Ξύλα για το τζάκι (όπου είναι εφικτό)

Για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 2108981884 ή online στέλνοντας e-mail: callcenter@tresorhotels.com

Όροι και προϋποθέσεις :

Για αυτή την ειδική προσφορά απαιτείται πλήρης εξόφληση κατά την επιβεβαίωση της κράτησης.

Σε περίπτωση ακύρωσης το συνολικό ποσό της κράτησης ΔΕΝ επιστρέφεται.

Από: Πάνος Παπαμικρόπουλος

 
 

επιστροφή