Travel Secrets

Kyrimai Hotel: Best Historic Hotel 2014 | Ψηφίστε και εσείς

Kyrimai Hotel: Best Historic Hotel 2014 | Ψηφίστε και εσείς

Το ξενοδοχείο Κυρίμαι στο Γερολιμένα της Μάνης αποτελεί  μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να κάνουν ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και να ζήσουν την διακριτική πολυτέλεια σε ένα ξενοδοχείο-μέλος των ‘’Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης’’.

Στο μέρος που συνδέεται η Μάνη με τη Σύρο και τη Μασσαλία, η ιστορία του αντικατοπτρίζεται σε κάθε σπιθαμή του ξενοδοχείου. Εκατοντάδες βιβλία, αρχεία αλλά και διάφορα εκθέματα μας ταξιδεύουν μέχρι το 19ο αιώνα και την εποχή που άκμαζε το ελληνικό εμπόριο. 


Η σημασία που δίνουν στη λεπτομέρεια οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό του Κυρίμαι αλλά και οι υψηλού επιπέδου παροχές και υπηρεσίες που προσφέρει σε όποιον αποφασίσει να επισκεφτεί αυτό το ξενοδοχείο σε συνδυασμό με τα ιστορικά του στοιχεία και την ξεχωριστή του τοποθεσία, το έκαναν να διακριθεί ως ‘’Best Historic Hotel by the water’’ για το 2013.

 

Διαθέτει 22 δωμάτια και σουίτες, το καθένα μοναδικό με ξεχωριστά χρώματα και αρχιτεκτονική, ενώ στην παλιά αποθήκη, όπου σήμερα στεγάζεται το εστιατόριο του ξενοδοχείου παντρεύεται η ελληνική δημιουργική κουζίνα με τις μανιάτικες παραδοσιακές γεύσεις και όλα αυτά υπό τις συμβουλές και την καθοδήγηση του πετυχημένου και καταξιωμένου σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη.

 

Για να ψηφίστε και εσείς λοιπόν το ξενοδοχείο Κυρίμαι ως το καλύτερο ‘’Ιστορικό Ξενοδοχείο της Ευρώπης’’ για το 2014 πατήστε εδώ.

 

Από: Πάνος Παπαμικρόπουλος

 
 

επιστροφή