Travel Secrets

To Ιανός Club σας στέλνει στο Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa

To Ιανός Club σας στέλνει στο Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού την εβδομάδα που μας πέρασε, το IANOS CLUB προσφέρει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη του να συμμετέχουν στον διαγωνισμό για να κερδίσουν 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa.

Το Μικρό Πάπιγκο…1700 Hotel & Spa βρίσκεται στα Ζαγοροχώρια και συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που ψάχνατε για μια άνετη, πολυτελή διαμονή και θα διαπιστώσετε και μόνοι σας πόσο διαφορετικά προσεγγίζει την έννοια της φιλοξενίας για να σας κάνει να αισθανθείτε σαν το σπίτι σας. Το όνομά του το οφείλει στο 1ο οίκημα του συγκροτήματος, το οποίο χρονολογείται από το 1700, αλλά έχει σημειολογική έννοια ότι αυτός είναι και ο αριθμός των ειδών σπάνιας χλωρίδας και πανίδας που θα συναντήσει κανείς στον Εθνικό Δρυμό Βίκου-Αώου.

Μπορείτε να κάνετε check-in στο δωμάτιο σας, να γευτείτε την υπέροχη τοπική κουζίνα, όπως είναι οι περίφημες παπιγκιώτικες πίτες ή οι χειροποίητες μαρμελάδες από φρούτα εποχής ή ό,τι άλλο επιθυμείτε εσείς στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Veranda 1700, το οποίο σας παρέχει μια υπέροχη θέα προς τη χαράδρα του Βίκου. Ακόμα, έχετε την δυνατότητα να χαλαρώσετε στο Spa, που σέβεται απόλυτα το περιβάλλον  με την όσο το δυνατόν λιγότερη χρήση νερού και ενέργειας, αλλά και με την συνολική κατασκευή και λειτουργία του.

Τέλος, έχετε την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε την συνεργασία του ξενοδοχείου με τις εταιρείες εναλλακτικού τουρισμού της ευρύτερης περιοχής, πραγματοποιώντας από έναν απλό περίπατο στα Ζαγοροχώρια μέχρι Jeep Safari, Rafting και ιππασία. Οι δραστηριότητες είναι πάρα πολλές ακόμα και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να βαρεθείτε…

Αν δεν είστε λοιπόν ήδη μέλος του IANOS CLUB, φροντίστε να γίνετε ώστε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό για το Μικρό Πάπιγκο…1700 Hotel & Spa και επίσης να επωφεληθείτε με ειδικά προνόμια και εκπτώσεις. Μην ξεχνάτε ότι στα εγγεγραμμένα μέλη παρέχεται έκπτωση 15% στη διαμονή στο Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa, 15% στις υπηρεσίες Spa και 10% στο εστιατόριο Veranda 1700.

Από: Πάνος Παπαμικρόπουλος

 
 

επιστροφή