Travel Secrets

Η ιστορική Πελοπόννησος και το Κυρίμαι πετάνε με British!

Η ιστορική Πελοπόννησος και το Κυρίμαι πετάνε με British!

Η προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό φαίνεται να αυξάνεται μέρα με την ημέρα καθώς όλα και περισσότερα ξένα μέσα, επιλέγουν την Ελλάδα στις προτάσεις διακοπών. Συνεχείς είναι οι καταχωρήσεις σε site και περιοδικά που αφορούν ξενοδοχεία και ελληνικούς προορισμούς αποδεικνύοντας ότι η χώρα μας είναι η πατρίδα της φιλοξενίας και του τουρισμού. Θάλασσες, βουνά, νησιά και ιστορικές περιοχές προβάλλονται μέσα από πολυσέλιδα αφιερώματα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Κάτω από τον τίτλο Take the Olive express, ο συντάκτης του άρθρου που φιλοξενείται στις σελίδες του περιοδικού της British Airways, εξυμνεί την ιστορική Πελοπόννησο. Παρουσιάζοντας τα καλύτερα της περιοχής, την χαρακτηρίζει ως μοναδικό στο είδος του προορισμό, ξεχωριστό και απαράμιλλης ομορφιάς. «Επισκεφτείτε την Ελλάδα αλλά αγνοήστε τα νησιά» είναι οι πρώτες φράσεις που χρησιμοποιεί για να κερδίσει το ενδιαφέρον και τα καταφέρνει. Ένας προορισμός αλλιώτικος από τους άλλους, πλούσιος σε ιστορία και σε αξιοθέατα.

Κάπως έτσι σε αυτό το αφιέρωμα για την Πελοπόννησο εμφανίζεται και το Kyrimai. Πλούσιο και αυτό σε ιστορία, αρχοντικό και όμορφο όπως η γη που το ανέθρεψε και το έκτισε. Πέτρινο και αγέρωχο με μια ομορφιά αλλιώτικη από της άλλες, γίνεται μια πρόταση διαμονής για επισκέπτες που επιθυμούν το καλύτερο.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο +302108981884 ή online στέλνοντας mail : callcenter@tresorhotels.com

Από: Ζένια Πολυμενάκου

 
 

επιστροφή