Travel Secrets

Διακοπές στην Ελλάδα προτείνει η Times για τον μήνα Οκτώβριο

Διακοπές στην Ελλάδα προτείνει η Times για τον μήνα Οκτώβριο

Μια ακόμη διάκριση για δύο από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας μας έρχεται από την The Saturday Times. Στην ενότητα ταξίδι της εφημερίδας δημοσιεύτηκε άρθρο που αφορούσε τα 20 καλύτερα ξενοδοχεία σε ευρωπαϊκούς προορισμούς για διακοπές την περίοδο του Οκτωβρίου.

Εκεί που στις περισσότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες η θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει κατακόρυφα στα παράλια της Μεσογείου ο ήλιος λάμπει και ζεσταίνει τους τυχερούς που θα βρεθούν στα πολυτελή θέρετρα. Με βάση την μέση θερμοκρασία για τον μήνα Οκτώβριο ταξινομούνται τα ξενοδοχεία με τα δικά μας Melenos Lindos και Aqua Blu Boutique να καταλαμβάνουν την 14η και 15η θέση αντίστοιχα.

Το Melenos Lindos, στο νησί της Ρόδου, αποτελεί ένα κόσμημα για την περιοχή. Με την μέση θερμοκρασία να φτάνει τους 24οC το καλοκαίρι στην Ρόδο σίγουρα δεν τελειώνει ποτέ. Στο μέσο του φθινοπώρου θα απολαύσετε τις βουτιές σας στην θάλασσα και μερικές βόλτες πριν να μπει για τα καλά ο χειμώνας.

Το Aqua Blu Boutique & Spa, στην Κω, είναι η αιτία και η αφορμή για να επισκεφτεί κανείς το νησί. Με την θερμοκρασία να φτάνει τους 22 βαθμούς και με την πολυτέλειά του να είναι αξεπέραστη, δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα.

Όποιο και να επιλέξετε από τα δύο οι Οκτωβριανές σας αποδράσεις θα είναι ηλιόλουστες και βουτηγμένες στην πολυτέλεια.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο +302108981884 ή online στέλνοντας mail : callcenter@tresorhotels.com

Από: Ζένια Πολυμενάκου

 
 

επιστροφή