Travel Secrets

Μοναδικά τριήμερα στην φύση

Μοναδικά τριήμερα στην φύση

Μια μοναδική προσφορά για τριήμερες εξορμήσεις στην πλούσια και παρθένα φύση των Ζαγοροχωρίων έχει ετοιμάσει για εμάς το ξενοδοχείο Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa. Πολυτελές και συνάμα ένα με την φύση που το περιβάλει αποτελεί την επιλογή για διαμονή στην περιοχή.

Στο Μικρό Πάπιγκο, μόνο 2 χιλιόμετρα απόσταση από το Μεγάλο Πάπιγκο, τα πράγματα κινούνται σε άλλους ρυθμούς, πιο ήρεμους πιο ράθυμους. Κάντε την πιο όμορφη βόλτα ένα βροχερό πρωινό. Αφήστε την φθινοπωρινή βροχή να σας αναζωογονήσει και χαλαρώστε χαζεύοντας την θέα. Μυηθείτε στην παράδοση και τριγυρίστε ανάμεσα στα πετρόχτιστα δρομάκια. Στα στενά του δρομάκια η σιωπή είναι που βασιλεύει, κανένας ενοχλητικός θόρυβος δεν φτάνει εδώ. Το χωριό είναι ο τελευταίος σταθμός πριν την κορυφή του βουνού, τελευταίος σταθμός πριν τη Δρακόλιμνη, τελευταία στάση πριν μετρήσεις τις δυνάμεις σου και νιώσεις έτοιμος και ικανός για όλα.

Βουτήξτε στην γαλήνη, στην ηρεμία και στην πολυτέλεια του ξενοδοχείου και απολαύστε ένα υπέροχο τριήμερο…

Κλείστε τώρα την διαμονή σας για:

Standard δίκλινο 210 €

Standard δίκλινο με μπαλκόνι με θέα 255 €

Mini suite 255 €

Junior Suite 360 €

Master Suite 420 €

Δείτε αναλυτικά το πακέτο πατώντας εδώ.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο +302108981884 ή online στέλνοντας mail : callcenter@tresorhotels.com


Από: Ζένια Πολυμενάκου

 
 

επιστροφή