Travel Secrets

Rafting ή horse riding?

Rafting ή horse riding?

Πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη και οι καλοκαιρινοί μήνες έχουν επίσημα τελειώσει. Τι θα λέγατε όμως για μια εξόρμηση στην φύση συνδυασμένη με εξωτερικές δραστηριότητες? Το ξενοδοχείο Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa δίνει την ευκαιρία στους εκδρομείς του Σεπτεμβρίου να απολαύσουν την φύση που το περιβάλει με δύο μοναδικούς και ιδιαίτερα περιπετειώδεις τρόπους.

Διαλέξτε ανάμεσα σε μία βόλτα πάνω σε άλογο μέσα στο πλούσιο δάσος στα Ζαγοροχώρια και σε μια πιο δυναμική και ζωντανή βουτιά στα νερά του Βοϊδομάτη και του Αώου ποταμού.  Μέσα από 3 μοναδικά πακέτα μόνο για τον μήνα Σεπτέμβριο, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την φύση στην πιο όμορφη εποχή της. Αναπνεύστε καθαρό αέρα και βυθιστείτε στην μαγεία της περιοχής. Νιώστε την ομορφιά της να σας κερδίζει από το πρώτο λεπτό και γεμίστε τις μπαταρίες σας με ενέργεια.

Τόσο ο Βοϊδομάτης όσο και ο Αώος ποταμός προσφέρονται για rafting. Η βουτιά σας στα νερά τους θα είναι σίγουρα μια ανάσα δροσιάς και η αδρεναλίνη σας θα ανέβει στα ύψη. Γεμίστε το φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής σας με εμπειρίες μοναδικές και ανεξίτηλες στον χρόνο. Οσο για την διαμονή σας, το Μικρό Πάπιγκο είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της περιοχής, βραβευμένο ως το πρώτο πράσινο ξενοδοχείο της Ηπείρου.

Δείτε περισσότερα για τα πακέτα rafting και horse riding πατώντας εδώ.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο +302108981884 ή online στέλνοντας mail : callcenter@tresorhotels.com

Από: Ζένια Πολυμενάκου

 
 

επιστροφή