Travel Secrets

Ανακαλύπτουμε μαζί το νησί της Άνδρου

Ανακαλύπτουμε μαζί το νησί της Άνδρου

Όσο πράσινο μπορεί να «αντέξει» μια Κυκλαδίτισσα… έχει συγκεντρωθεί στην Άνδρο! Το βορειότερο νησί των Κυκλάδων και το δεύτερο σε μέγεθος, είναι βουτηγμένο στο πράσινο, κυρίως λόγω των επιφανειακών και υπόγειων νερών της κι αυτό μάλιστα -πέραν της απαράμιλλης αρχοντιάς- αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του. Το νησί του πνεύματος και του πολιτισμού μας προσκαλεί να το ανακαλύψουμε και να γνωρίσουμε τα μυστικά του μέσα από ένα μοναδικό πακέτο εμπειρίας.

Η διαμονή μας έχει κλειστεί για το πιο κομψό και αρχοντικό ξενοδοχείο του νησιού, το Micra Anglia στην Χώρα της Άνδρου. Από εκεί θα ξεκινήσουμε τις εξορμήσεις μας σε κοντινούς αλλά και πιο μακρινούς προορισμούς. Η βόλτα ξεκινάει από την παραλία της Άχλας όπου και έχετε όλο τον χρόνο να την απολαύσετε στο έπακρο.

Extra tip : Το πακέτο του πικ νικ που θα σας προσφέρουμε θα σας κάνει να νιώσετε ότι ταξιδεύετε πίσω στον χρόνο και σίγουρα θα κατευνάσει την πείνα σας.

Δείτε αναλυτικά το πακέτο πατώντας εδώ.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο +302108981884 ή online στέλνοντας mail : callcenter@tresorhotels.com

Από: Ζένια Πολυμενάκου

 
 

επιστροφή