Travel Secrets

Last minute booking offer: Έκπτωση 30% στο Elounda Gulf Villas & Suites

Last minute booking offer: Έκπτωση 30% στο Elounda Gulf Villas & Suites

Η περιοχή της Ελούντας αποτελεί έναν κατεξοχήν προορισμό για τους λάτρεις της πολυτέλειας. Μέσα στα χρόνια έχει μετατραπεί σε ένα τουριστικό θέρετρο για εκλεκτούς επισκέπτες που αποζητούν υπηρεσίες χιλιάδων αστέρων κατά την διαμονή τους. Βυθισμένο στην πολυτέλεια και με θέα το απέραντο γαλάζιο το Elounda Gulf Villas & Suites δεν μπορεί παρά να σας κερδίσει με την πρώτη ματιά. Βουτήξτε στην ιδιωτική σας πισίνα και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να απολαύσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Μαρμάρινες και χρυσές λεπτομέρειες, πολύτιμα υφάσματα, υπέροχη διακόσμηση, προσωπικό γυμναστήριο και θέα στα σμαραγδένια νερά του Αιγαίου. Ό,τι ζητάει κανείς μπορεί να το βρεί εδώ.

Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να απολαύσετε αυτό τον κόσμο, με έκπτωση έως και 30%. Για λίγες ακόμα μέρες, μέχρι και τις 31 Ιουλίου, μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις σας στο Elounda Gulf Villas & Suites. Επιλέξτε ανάμεσα σε οποιαδήποτε από τις Pool Villas και τις deluxe Suites του και κάντε την διαμονή των ονείρων σας πραγματικότητα.

Αν είστε από τους εκδρομείς του φθινοπώρου ή αν απλά δεν θέλετε οι διακοπές σας να μην τελειώσουν ποτέ, η διαμονή σας στον παράδεισο συνδυάζεται και με gourmet λαχταριστές γεύσεις.

Δείτε περισσότερα για την προσφορά εδώ.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο +302108981884 ή online στέλνοντας mail : callcenter@tresorhotels.com

Από: Ζένια Πολυμενάκου

 
 

επιστροφή