Travel Secrets

3 ξενοδοχεία της Trésor Hotels & Resorts στα καλύτερα της Ελλάδας για το 2018

3 ξενοδοχεία της Trésor Hotels & Resorts στα καλύτερα της Ελλάδας για το 2018

Στη λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας για το 2018, όπως καθορίστηκαν από τις βαθμολογίες ταξιδιωτών στο TripAdvisor στα φετινά Travellers’ Choice Awards, σκαρφάλωσαν τρία ξενοδοχεία-μέλη του δικτύου της Trésor Hotels & Resorts!

Ειδικότερα, το Orabel Suites, πολύτιμο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στον Περίβολο της Σαντορίνης, διακρίθηκε ως το κορυφαίο ξενοδοχείο της Ελλάδας στην κατηγορία B&B. Το Orabel Suites αποτελεί ένα νεόκτιστο boutique ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες, που προσφέρει κορυφαία πολυτελή φιλοξενία και tailor made υπηρεσίες, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Το ξενοδοχείο ισορροπεί αρμονικά ανάμεσα στη χαλάρωση, το ρομαντισμό και την ιδιωτικότητα, ενώ αποτελεί το τέλειο εφαλτήριο για να ανακαλύψει κανείς τη Σαντορίνη. Με χαρακτηρισμούς όπως «Εξαιρετικό», «Άψογο», «Ένα όμορφο μικρό διαμάντι» και «Το καλύτερο ξενοδοχείο», οι φιλοξενούμενοι του Orabel Suites μοιράζονται την εμπειρία τους στο TripAdvisor, κάνοντας λόγο για τους υπέροχους ανθρώπους του, το τέλειο πρωινό, τα μοναδικά κοκτέιλ και το ιδιωτικό Jacuzzi σε κάθε σουίτα.

Ταυτόχρονα, το πολυβραβευμένο Astra Suites στο Ημεροβίγλι, διακρίθηκε με 3 τίτλους στα φετινά Travellers’ Choice Awards του TripAdvisor, ως το 4o καλύτερο ξενοδοχείο με τις καλύτερες υπηρεσίες στην Ελλάδα, το 5ο πιο ρομαντικό ξενοδοχείο, αλλά και το 5ο καλύτερο μικρό ξενοδοχείο στη χώρα μας. Οι επισκέπτες του εκπληκτικού ξενοδοχείου μαγεύονται από την ανεπανάληπτη θέα στην Καλντέρα, τη ρομαντική του ατμόσφαιρα, την ονειρική τοποθεσία και το εκπληκτικό design.

Τέλος, το Aroma Dryos Eco & Design Hotel στο Μέτσοβο ψηφίστηκε ως ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία στην εξυπηρέτηση πελατών στην Ελλάδα. Οι ταξιδιώτες που μοιράστηκαν την εμπειρία τους στο TripAdvisor το χαρακτηρίζουν ως το καλύτερο ξενοδοχείο στο Μέτσοβο, κάνοντας λόγο για την εκπληκτική θέα απ’όλα τα δωμάτια, το υπέροχο πρωινό του, τους φιλόξενους ιδιοκτήτες και την υψηλή αισθητική του. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε FacebookTwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή