Travel Secrets

Σαββατοκύριακο; Αυτό είναι το τέλειο ξενοδοχείο για απόδραση στα Τρίκαλα

Σαββατοκύριακο; Αυτό είναι το τέλειο ξενοδοχείο για απόδραση στα Τρίκαλα

Βραδινές ρομαντικές βόλτες στις όχθες του ποταμού Ληθαίου, περίπατοι στα γραφικά στενά του Βαρουσίου, ποδηλατάδες στις ευθείες του κάμπου, απολαυστικά γεύματα με τοπικά προϊόντα στις παραδοσιακές ταβέρνες. Αλλά και Late night swim με θέα την φωτισμένη πόλη, δείπνο υπό τις μελωδίες του βιολιού και αποτοξίνωση με spa. Τα Τρίκαλα είναι ένας μαγευτικός προορισμός που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες για μια απόδραση που θα σου μείνει αξέχαστη αυτόν τον Σεπτέμβριο!

Ξεκίνησε την εξόρμησή σου στα Τρίκαλα κάνοντας check in στο εκπληκτικό ξενοδοχείο του δικτύου της Trésor Hotels & Resorts, Ananti City Resort. Χτισμένο στις παρυφές της πόλης των Τρικάλων, με υπέροχη θέα, πολυτελείς εγκαταστάσεις spa και ένα εκπληκτικό rooftop bar restaurant, το Ananti προσφέρει στους επισκέπτες του μια κορυφαία εμπειρία διαμονής στην περιοχή.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο και πολυτελές "καταφύγιο" για όσους αναζητούν έναν συνδυασμό σύγχρονων ανέσεων και πληθωρικών παροχών με το ασύγκριτο πλεονέκτημα των δεκάδων επιλογών για εξορμήσεις around. Η πισίνα του μοιάζει να ακροβατεί στη βουνοπλαγιά, ενώ ανάλογα, κινούνται και οι αρχιτεκτονικές γραμμές του ξενοδοχείου που ισορροπούν άψογα ανάμεσα στο λιτό και το μοντέρνο.

Το spa με την εσωτερική πισίνα, προσθέτει μια επιπλέον νότα χαλάρωσης στην εκδρομή, κάτι που ολοκληρώνεται ιδανικά με μια επίσκεψη στο roof garden και ένα γεύμα ή δείπνο στο ιταλικό εστιατόριό του ή το coffee bar που "ανυπομονεί" καθημερινά να φιλοξενήσει κάθε γαστριμαργική ανησυχία του επισκέπτη.

Στο Ananti City Resort, μπορείς ακόμα να κολυμπήσεις κάτω απ' τ' αστρα του θεσσαλικού ουρανού, να απολαύσεις τον αγαπημένο σου gin & burger συνδυασμό, αλλά και να δειπνήσεις υπό τους μελωδικούς ήχους του βιολιού.

Μπορείς επίσης να γυρίσεις την πόλη με το ποδήλατο, να κάνεις πεζοπορία στα Μετέωρα, να ζήσεις ένα διήμερο αποτοξίνωσης ή να βιώσεις την απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας.

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

Σε απόσταση λίγων μόνο χιλιομέτρων από το Ananti City Resort, μπορεί κανείς να συναντήσει τα επιβλητικά Μετέωρα, να περπατήσει περιμετρικά της πανέμορφης λίμνης Πλαστήρα ή να απολαύσει βόλτες στην φυσικά προικισμένη Ελάτη ή το γραφικό Περτούλι.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή