Travel Secrets

Κοσμοπολίτικο Πάσχα στις Σπέτσες, στο εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel

Κοσμοπολίτικο Πάσχα στις Σπέτσες, στο εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel

Tο εμβληματικό ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel και οι κοσμοπολίτικες Σπέτσες φορούν τα ανοιξιάτικά τους και σας προσκαλούν σε αξέχαστες Πασχαλινές διακοπές στο νησί των αρωμάτων. Από τις 14 έως τις 18 Απριλίου, απολαύστε 4 ονειρεμένες διανυκτερεύσεις στο 5* Ποσειδώνιο, από 1.408 ευρώ.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 4 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα
  • Πλούσιο μπουφέ πρωινού
  • Όλους τους φόρους


Το ξενοδοχείο Poseidonion αποτελεί σημείο αναφοράς στις Σπέτσες εδώ και έναν αιώνα και συνεχίζει να χαρίζει αίγλη και κοσμοπολίτικο αέρα. Σε ένα διατηρητέο επιβλητικό κτίριο σπάνιας ομορφιάς, που θυμίζει τα πολυτελή grand hotels της Κυανής Ακτής, το Poseidonion Grand Hotel, στο λιμάνι της Ντάπιας, σας παρασύρει σε ένα ταξίδι στο χρόνο.

Τα πολυτελή δωμάτια και εντυπωσιακές σουίτες το ξενοδοχείου επαναπροσδιορίζουν την φιλοξενία και την πολυτέλεια, προσφέροντας εκπληκτική θέα στο λιμάνι της Ντάπιας και το απέραντο γαλάζιο.

Το νησί των Σπετσών, ξεχειλίζοντας από αρώματα της φύσης την περίοδο της Άνοιξης, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για το Πάσχα. Η ποικιλία παραδοσιακών εθίμων που πραγματοποιούνται στο νησί το καθιστούν μια από τις αγαπημένες επιλογές εκείνης της περιόδου.

Τη Μεγάλη Παρασκευή απολαύστε τη συνάντηση 4 Επιταφίων στην πλατεία Ποσειδωνίου, το βράδυ της Ανάστασης θαυμάστε τα πυροτεχνήματα ενώ την Κυριακή του Πάσχα παρακολουθήστε το «κάψιμο του Ιούδα» στην πλατεία Κουνουπίτσας.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή