Travel Secrets

Πασχαλινή απόδραση στο Ναύπλιο & το βραβευμένο Hotel Perivoli

Πασχαλινή απόδραση στο Ναύπλιο & το βραβευμένο Hotel Perivoli

Αυτό το Πάσχα απολαύστε τη φύση της Αργολίδας, κάνοντας μια απόδραση στο Ναύπλιο και το βραβευμένο και πολυτελές Hotel Perivoli. Ζήστε ονειρεμένες διακοπές Πάσχα στο κοσμοπολίτικο Ναύπλιο και το ξενοδοχείο που βραβεύτηκε ως το καλύτερο Luxury Country Retreat 2016 και διακεκριμένο ως "Peloponnese Service Excellence Award 2017" στα Luxury Travel Guide Global Awards.

Από τις 14 έως τις 17 Απριλίου, απολαύστε 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Περιβόλι, από 360 ευρώ.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • Διαμονή 3 διαν. σε δωμάτιο με πανοραμική θέα
  • Πλούσιο ελληνικό παραδοσιακό πρωινό
  • Δωρεάν parking
  • Δωρεάν Wi-Fi

Εδώ, αποκόπτεστε αναγκαστικά από την αστική σας καθημερινότητα, θαυμάζοντας την πανοραμική θέα απ’ οποιοδήποτε σημείο του ξενοδοχείου, εισπνέοντας τα αρώματα της ελληνικής υπαίθρου και απολαμβάνοντας κάποια συναρπαστική εναλλακτική δραστηριότητα στη φύση, όπως πεζοπορία ή ποδηλασία.

Αφού πάρετε δυνάμεις από το πλούσιο ελληνικό παραδοσιακό πρωινό σας, εξερευνήστε τις έντονες αντιθέσεις της Αργολίδας, ή μυηθείτε στη ρομαντική ατμόσφαιρα του πανέμορφου Ναυπλίου. Μετατρέψτε το "Περιβόλι" στο πολυτελές σας καταφύγιο για γαλήνιες διακοπές στη φύση, αλλά και στην ιδανική σας βάση για να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Αργολίδας. 

Τη Μεγάλη Παρασκευή ακολουθήστε τον Επιτάφιο στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης, ενώ το Μεγάλο Σάββατο κάντε Ανάσταση στην Πλατεία Συντάγματος, που υποδέχεται το χαρμόσυνο γεγονός και βεγγαλικά και κροτίδες.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή