Travel Secrets

Απόκριες στο Πήλιο και το 12 Months Luxury Resort

Απόκριες στο Πήλιο και το 12 Months Luxury Resort

Το 3ήμερο της Καθαράς Δευτέρας είναι η κατάλληλη αφορμή που χρειαζόμαστε για να ετοιμάσουμε βαλίτσα για το πανέμορφο Πήλιο. Εκεί θα ζήσουμε από κοντά τα αποκριάτικα έθιμα που αναβιώνουν στο μυθικό βουνό των Κενταύρων και θα πετάξουμε χαρταετό στη θεσσαλική ορεινή φύση. Φωλιασμένο μέσα στο καστανόδασος, το κορυφαίο resort της Τσαγκαράδας, 12 Months Luxury Resort, είναι το κατάλληλο ξενοδοχείο για να φιλοξενήσει την απόδρασή μας και να μας προσφέρει πολυτέλεια και αυθεντική φιλοξενία.

Mε υπέροχη θέα στο βαθύ μπλε του Αιγαίου, το πεντάστερο 12 Months χαρίζει μια ονειρική απόδραση που συνδυάζει τη διαμονή μέσα σε 20 παραμυθένιες σουίτες, τη χαλάρωση στο spa, τη γαστρονομία στο εστιατόριο Melia και τη δυνατότητα για πολλαπλές εξορμήσεις στην πανέμορφη φύση του Πηλίου.

Από τις 24 έως τις 27 Φεβρουαρίου, απολαύστε 3 διανυκτερεύσεις στο 12 Months από 510 ευρώ. 

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 3 διανυκτερεύσεις
  • Πρωινό
  • Χρήση χαμάμ, σάουνας, Jacuzzi και γυμναστηρίου
  • Όλους τους φόρους
 

Ανακαλύπτουμε τα μονοπάτια των Κενταύρων, ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο μας, κάνουμε roadtrip στα χωριά του Πηλίου και φωτογραφιζόμαστε στον αιωνόβιο πλάτανο της Τσαγκαράδας στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής. 

Την Κυριακή της Αποκριάς, επισκεπτόμαστε τη Δράκεια για να βιώσουμε το παραδοσιακό έθιμο των Κουδουνάδων, οι οποίοι, αφού επισκεφθούν τα σπίτια των κατοίκων του χωριού, συναντιούνται στην πλατεία και επιδίδονται σε έναν ξέφρενο εορτασμό με μουσική και χορούς μέχρι το πρωί, παρέα με τους επισκέπτες. Δεν παραλείπουμε να συμμετέχουμε στο διαγωνισμό χαρταετού στις Αφέτες αλλά και να πάμε ως τη Μακρυνίτσα για το άναμμα της Αφανούς. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή