Travel Secrets

3ήμερο Καθαράς Δευτέρας στα VIP Chalet με φόντο την αλπική φύση του Παρνασσού

3ήμερο Καθαράς Δευτέρας στα VIP Chalet με φόντο την αλπική φύση του Παρνασσού

Ξυπνήστε περικυκλωμένοι από τη ζεστασιά της πέτρας και του ξύλου, αισθανθείτε τη θαλπωρή του τζακιού, νιώστε την αγκαλιά του καταπράσινου ελατόδασους του Παρνασσού και του μαγευτικού αλπικού τοπίου από παράθυρό σας. Φαντάζεστε κάτι καλύτερο για το 3ήμερο της Καθαράς Δευτέρας;

Τα παραμυθένια ιδιωτικά σαλέ του δικτύου της Trésor Hotels & Resorts στο Λιβάδι Αράχωβας, VIP Chalet, σας προσκαλούν να ζήσετε την πιο ιδιαίτερη εμπειρία πολυτελούς διαμονής και ουσιαστικής φιλοξενίας, μια ανάσα από την κοσμοπολίτικη Αράχωβα και σε κοντινή απόσταση από το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Εδώ, ο φιλοξενούμενος απολαμβάνει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, εφάμιλλες ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, ενώ παράλληλα αισθάνεται την οικειότητα, την ηρεμία και τη θερμή φιλοξενία μιας αυθεντικής ιδιόκτητης κατοικίας.

Από τις 24 έως τις 27 Φεβρουαρίου, απολαύστε μαγευτική διαμονή στα VIP Chalet, που θα σας μείνει αξέχαστη.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8981884 ή στο info@tresorhotels.com

Απόλυτα προσαρμοσμένες με το τοπίο που τις περιβάλλει, με πρωταγωνιστή την πέτρα και το ξύλο, οι άνετες, ευρύχωρες και πολυτελείς κατοικίες του VIP Chalet, παντρεύουν με μοναδικό τρόπο το παραδοσιακό design με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Η θέα που κόβει την ανάσα στις κατάφυτες, ελατοσκέπαστες πλαγιές του δρυμού του Παρνασσού από τις μεγάλες τζαμαρίες, συμβάλλει ακόμα περισσότερο στη θαλπωρή και την ηρεμία που κατακλύζει την ατμόσφαιρα.

Για τους πιο περιπετειώδεις, το χιονοδρομικό κέντρο  σας περιμένει για ατέλειωτα σλάλομ, ενώ μια βόλτα στην πλατεία Λάκκα είναι απαραίτητη για να μυηθείτε στην κοσμική ατμόσφαιρα της Αράχωβας.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή