Travel Secrets

Ο κορυφαίος Γάλλος blogger Raphaël Spezzotto διηγείται την εμπειρία του από τις Σπέτσες & το Poseidonion Grand Hotel

Ο κορυφαίος Γάλλος blogger Raphaël Spezzotto διηγείται την εμπειρία του από τις Σπέτσες & το Poseidonion Grand Hotel

Με ένα υπέροχο άρθρο στο προσωπικό του blog, www.raphaelspezzotto.com, διηγείται την εμπειρία του από τις διακοπές του στις Σπέτσες και το Poseidonion Grand Hotel τον περασμένο Σεπτέμβριο ο κορυφαίος Γάλλος blogger, Raphaël Spezzotto. Έπειτα από πρόσκληση της Trésor Hotels & Resorts, ο digital influencer που διατηρεί ένα πολύ δημοφιλές account στο Instagram, με περισσότερους από 143 χιλιάδες followers, είχε την ευκαιρία να απολαύσει την πολυτελή φιλοξενία του Ποσειδωνίου και να βιώσει την αυθεντική εμπειρία «Από τη Φάρμα στο Τραπέζι», στο μποστάνι του ξενοδοχείου.

«Το ταξίδι μας στα ελληνικά νησιά ολοκληρώθηκε με τις Σπέτσες, που απέχουν περίπου 30-45 λεπτά από την Ύδρα με καράβι. Έπειτα από μια θαυμάσια υποδοχή στο Poseidonion Grand Hotel, που διαθέτει δωμάτια διακοσμημένα σε στυλ Belle Epoque, δώσαμε ραντεβού για φαγητό με τη Νάντια Πασχάλη, στην οργανική φάρμα του ξενοδοχείου, όπου γευτήκαμε τις τοπικές σπεσιαλιτέ του νησιού. Σύντομα διαπιστώσαμε γιατί αποκαλούν το Poseidonion Grand Hotel το «διαμάντι» των Σπετσών», από την κατασκευή του το 1914», γράφει ο Raphaël Spezzotto. «Στη φάρμα του Ποσειδωνίου, το σκηνικό του νησιού αλλάζει, χάρη στην πλούσια καταπράσινη βλάστηση, κάτι που πραγματικά απολαύσαμε», τονίζει επίσης ο blogger.

«Όπως και στην Ύδρα, εδώ τα αυτοκίνητα απαγορεύονται, επομένως εξερευνήσαμε το νησί με τετράτροχο. Οι παραλίες απέχουν περίπου 15-40 λεπτά από το λιμάνι. Προτιμήσαμε τη Ζωγεριά, την Αγία Παρασκευή και την Ξυλοκέριζα.»

«Για να ολοκληρώσουμε τη διαμονή μας με στυλ, δειπνήσαμε στο “On the Verandah”, το γκουρμέ εστιατόριο του ξενοδοχείου που συνδυάζει τις παραδοσιακές γεύσεις και τις σύγχρονες τεχνικές, χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα από τη φάρμα του ξενοδοχείου που επισκεφθήκαμε. Μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία "Από τη Φάρμα στο Τραπέζι", που προτείνεται από το Poseidonion στους φιλοξενούμενούς του και να απολαύσετε ένα εξαιρετικό γεύμα που προετοιμάζεται για εσάς από τους ειδικά εκπαιδευμένους μάγειρες».

Διαβάστε το άρθρο του Raphaël Spezzotto, εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι η Trésor Hotels & Resorts, αποσκοπώντας στην προβολή των ξενοδοχείων του δικτύου της, φιλοξενεί κορυφαίους digital influencers και bloggers της Ελλάδας και του εξωτερικού στα ξενοδοχεία-μέλη της, οι οποίοι δημοσιεύουν engaging live περιεχόμενο στα social media, με έμφαση στην προσωπική εμπειρία, την ψηφιακή αφήγηση, τα social media και τις νέες τεχνολογίες. Δείτε περισσότερα εδώ.

Επισημαίνεται ότι ο Γάλλος digital influencer βρέθηκε στην Ελλάδα στο πλαίσιο πρωτοβουλίας της Marketing Greece. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest! 

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή