Travel Secrets

Κυρίμαι Hotel: Αξέχαστα Θεοφάνεια στον Γερολιμένα Μάνης

Κυρίμαι Hotel: Αξέχαστα Θεοφάνεια στον Γερολιμένα Μάνης

 

Με αφορμή την αργία των Θεοφανείων, απολαύστε μαγικές χειμερινές διακοπές στο Κυρίμαι Hotel, το ξενοδοχείο που έχει χαρακτηριστεί από το CNN ως ένας από τους λόγους να επισκεφθεί κανείς την Ελλάδα τον χειμώνα. Από τις 5 έως τις 8 Ιανουαρίου, ταξιδέψτε ως τη Μάνη και αισθανθείτε τη ζεστή και παραδοσιακή φιλοξενία του Κυρίμαι Hotel. Απολαύστε 3 διανυκτερεύσεις στο μοναδικό ιστορικό boutique ξενοδοχείο από 240 ευρώ. 

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα
  • Πρωινό
  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Όλους τους φόρους

Στα 22 δωμάτια και σουίτες του Κυρίμαι, η αίγλη του παρελθόντος και η ιστορικότητα του κτηρίου συναντούν την πολυτέλεια και την σύγχρονη οπτική, συνθέτοντας ένα αποτέλεσμα κομψότητας και στυλ, που ικανοποιεί κάθε επισκέπτη που αναζητά την αυθεντικότητα στην διαμονή του.

Γευτείτε πλούσιο σπιτικό πρωινό με θέα τη θάλασσα, απολαμβάνοντας τη ζεστή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου, καθώς και ελληνική δημιουργική κουζίνα στο πανέμορφο εστιατόριό του. Κάντε ένα αξέχαστο χειμωνιάτικο road trip στις ομορφιές της Μάνης και στη συνέχεια παραδοθείτε στη ζεστή αγκαλιά του δωματίου σας.

Την ημέρα των Θεοφανείων, παρακολουθήστε τον αγιασμό των υδάτων στο γραφικό λιμανάκι του Γερολιμένα. Κάντε κράτηση και ζήστε αξέχαστες χειμερινές διακοπές στη Μάνη και το Κυρίμαι Hotel!

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest! 

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή