Travel Secrets

Elafos Natural Boutique Hotel & Spa: Το ολοκαίνουργιο spa hotel του Ελληνικού Αρκαδίας στο δίκτυο της Trésor

Elafos Natural Boutique Hotel & Spa: Το ολοκαίνουργιο spa hotel του Ελληνικού Αρκαδίας στο δίκτυο της Trésor

Στο πολύτιμο δίκτυο boutique ξενοδοχείων της Trésor Hotels & Resorts προστέθηκε το Elafos Natural Boutique Hotel & Spa, η ολοκαίνουργια ξενοδοχειακή άφιξη της Ορεινής Αρκαδίας που θα συζητηθεί. Στο κέντρο του παραδοσιακού, γραφικού οικισμού του Ελληνικού Αρκαδίας, το Elafos Spa Hotel προσθέτει δόσεις εκλεπτυσμένης πολυτέλειας στη διαμονή σας, υπόσχεται στιγμές ηρεμίας πλάι στο τζάκι, προσφέρει την απαραίτητη χαλάρωση στο spa και δίνει πολλούς λόγους για μια απόδραση γεμάτη εμπειρίες στην πανέμορφη φύση της Πελοποννήσου.

Με φόντο το άλλοτε χιονισμένο και άλλοτε καταπράσινο βουνό, το μαγευτικό σκηνικό του ορεινού τοπίου αγκαλιάζει το Elafos και συμπληρώνεται ιδανικά από τους ζεστούς και φιλόξενους εσωτερικούς χώρους.

Εδώ, οι πέτρινοι τοίχοι και το ξύλο στα πατώματα, τα δοκάρια και τα έπιπλα διαχέουν στην ατμόσφαιρα μια μοναδική αίσθηση θαλπωρής, ενώ τα μοντέρνα στοιχεία προσδίδουν έναν σύγχρονο χαρακτήρα.

Τα 7 ευρύχωρα πετρόχτιστα δωμάτια και σουίτες του Elafos Spa Hotel χαρίζουν την άνεση και τη ζεστασιά που επιθυμείτε από τη διαμονή σας, προσφέροντας σας τη δυνατότητα να χαλαρώσετε πλάι στο αναμμένο τζάκι και να απολαύσετε έναν πραγματικά ξεκούραστο ύπνο, ενώ το πολυτελές spa του ξενοδοχείου σας προσκαλεί να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης στο Jacuzzi, τη σάουνα και το χαμάμ.

Με ορμητήριο το Elafos Natural Boutique Hotel & Spa, το ταξίδι σας στην Ορεινή Αρκαδία, εκτός από χαλαρωτικό, μπορεί να γίνει και γεμάτο αξέχαστες εμπειρίες στη φύση, αν το επιθυμείτε. Ξεκινήστε τη μέρα σας με μια βόλτα στα παλιά σηματοδοτημένα μονοπάτια της περιοχής, κάντε rafting στα κρυστάλλινα νερά του ποταμού Λούσιου, ανάμεσα σε καταπράσινα τοπία και πέτρινα γεφύρια,  ποδηλατοβόλτα στο χωριό, σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου και ιππασία. Μη χάσετε επίσης τα πανέμορφα παραδοσιακά χωριά της Ορεινής Αρκαδίας, όπως είναι η Βυτίνα, η Στεμνίτσα, η Δημητσάνα και η Καρύταινα. 

Για πληροφορίες και κρατήσεις, καλέστε στο 210-8981884 ή στείλτε e-mail στο info@tresorhotels.com 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest! 

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή