Travel Secrets

Ζαγόρι: Παραμυθένια διαμονή στις σουίτες του Μικρό Πάπιγκο 1700

Ζαγόρι: Παραμυθένια διαμονή στις σουίτες του Μικρό Πάπιγκο 1700

Με φόντο τους επιβλητικούς πύργους της Αστράκας, το Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa προσφέρει «ουράνια» διαμονή στα Ζαγοροχώρια. Η διαμονή στο Μικρό Πάπιγκο 1700, δε σημαίνει μόνο “γίνομαι ένα με τη φύση”. Σημαίνει «βιώνω μια πρωτόγνωρη εμπειρία που προκύπτει από έναν μοναδικό συνδυασμό παραδοσιακών στοιχείων στην αρχιτεκτονική όπως η επιβλητική μαύρη πέτρα, το ξύλο και οι αποχρώσεις της γης, με τις design λεπτομέρειες της διακόσμησης που υπογράφονται από τους μεγαλύτερους και πιο καταξιωμένους interior designers, οίκους και αρχιτέκτονες διεθνώς.

Ανακαλύψτε τις ονειρικές σουίτες του Μικρό Πάπιγκο 1700 και αφεθείτε στην πολυτέλεια και την αυθεντική φιλοξενία τους!

Mini Suite με υδρομασάζ

Βλέπουν κατευθείαν στους Πύργους του Πάπιγκου και μπλέκουν με τον ιδανικότερο τρόπο τα στοιχεία της παράδοσης όπως η πέτρα και το ξύλο με το μοντέρνο design της διακόσμησης. Διαθέτουν εξωτερική και εσωτερική αυλή, ξύλινα δάπεδα και οροφή, υδρομασάζ και Jacuzzi μπανιέρα, queen size κρεβάτια,  ενώ κατόπιν συνεννόησης είναι μη καπνιστών.

30 τμ

Mini Suite με τζάκι

Διαθέτουν μπροστινή, εξωτερική αυλή και βρίσκονται στον ισόγειο χώρο του οικήματος του ξενοδοχείου με υπέροχη θέα προς τους Πύργους του Παπίγκου. Η μοντέρνα διακόσμηση κυριαρχεί, ενώ το υπνοδωμάτιο βρίσκεται σε υπερυψωμένο χώρο με τοίχους από πέτρα και καθιστική γωνιά με τζάκι. Οι mini suites είναι κατάλληλες και για τριμελή οικογένεια, διαθέτουν queen size κρεβάτι, μηχανή espresso, tropical spring shower,  ενώ κατόπιν συνεννόησης είναι μη καπνιστών.

30 τμ

Junior Suite

Θα τις συναντήσετε επίσης στο ψηλότερο σημείο του συγκροτήματος γεγονός που επιτρέπει την απεριόριστη θέα στην ευρύτερη περιοχή και το μοναδικό συναίσθημα του να γίνεται ο επισκέπτης ένα με τη φύση. Η οροφή και το πάτωμα είναι ξύλινα, ενώ οι πέτρινοι τοίχοι δημιουργούν την πιο ιδιαίτερη αντιδιαστολή με το μοντέρνο design και τις γήινες αποχρώσεις που κυριαρχούν στο χώρο. Διαθέτει υπνοδωμάτιο μπροστά στο τζάκι, γυάλινο μπάνιο και χώρο χαλάρωσης στο loft. Μπροστά από το τζάκι υπάρχει καθιστικό, ενώ ένα άνετο υπνοδωμάτιο υπάρχει και στον πάνω όροφο. Διαθέτει υδρομασάζ μπανιέρα Jacuzzi, υπέρδιπλο κρεβάτι και espresso μηχανή, ενώ κατόπιν συνεννόησης οι junior σουίτες είναι μη καπνιστών.

40 τμ

Master Suite

Αναζητήστε τη στο πιο ψηλό σημείο του συγκροτήματος στους πρόποδες των Πύργων της Τύμφης και 
βιώστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία διαμονής μέσα στο πράσινο και με πανοραμική θέα στο Μικρό και Μεγάλο Πάπιγκο, καθώς και τα γύρω βουνά. Το ξύλο και οι γήινοι τόνοι είναι και εδώ πρωταγωνιστές, ενώ το μοντέρνο design για μια ακόμη φορά κερδίζει τις εντυπώσεις. Κάθε master suite εκτίνεται σε δύο επίπεδα και διαθέτει υπνοδωμάτιο μπροστά από το τζάκι, τραπέζι 2 ατόμων για φαγητό ή δουλειά και ξύλινο, open plan loft για ασύγκριτες στιγμές χαλάρωσης. Διαθέτει υδρομασάζ και μπανιέρα τζακούζι, υπέρδιπλο κρεβάτι, χρηματοκιβώτιο, μηχανή espresso και τζάκι και είναι κατάλληλη για τριμελή ή τετραμελή οικογένεια. Κατόπιν συνεννόησης οι master σουίτες είναι μη καπνιστών.

60 τμ

Jacuzzi Suite

H ολοκαίνουργια σαγηνευτική σουίτα του Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa θα σας κάνει να την ερωτευτείτε! Με θέα στο απέραντο πράσινο της χαράδρας του Βίκου, η νέα Jacuzzi Suite κάνει την ομορφιά του τοπίου να δείχνει πιο επιβλητική και μετατρέπεται στο ιδανικό σας καταφύγιο στα Ζαγοροχώρια. Σχεδιασμένη αποκλειστικά για να ζήσετε αξέχαστες στιγμές μέσα στη φύση του Ζαγορίου, αυτή η πολυτελής και ευρύχωρη σουίτα 72 τ.μ. open plan αισθητικής με το εσωτερικό 1,50cm round Jacuzzi, θα γίνει το ιδανικό σας προσωπικό mini spa. Ξύλινα δάπεδα και οροφή, πέτρινοι τοίχοι, γήινα χρώματα και μοντέρνο ντιζάιν, δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να ζήσετε αξέχαστες διακοπές στα Ζαγοροχώρια. Η νέα Jacuzzi Suite του Μικρό Πάπιγκο 1700 βρίσκεται σε ένα επίπεδο και είναι ιδανική για Honeymoon, αλλά και για τετραμελή οικογένεια.

Κάντε μια απόδραση στα Ζαγοροχώρια, απολαμβάνοντας "παραμυθένια" διαμονή στο Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή