Travel Secrets

trivago: To Ananti City Resort στα top 10 ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Ελλάδα για το 2017

trivago: To Ananti City Resort στα top 10 ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Ελλάδα για το 2017

Το Ananti City Resort επιβραβεύτηκε ως ένα από τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Ελλάδα για το 2017, από τη μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων, trivago. Ειδικότερα, το πολύτιμο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στα Τρίκαλα, κατέκτησε την 9η θέση στην κατηγορία «Καλύτερα ξενοδοχεία 5 αστέρων» στην Ελλάδα για το 2017, στα βραβεία της trivago.

Η επιλογή των ξενοδοχείων βασίστηκε στον δείκτη trivago Rating Index – tRI, έναν ολοκληρωμένο δείκτη που αφορά την αξιολόγηση ενός ξενοδοχείου λαμβάνοντας υπόψη τουλάχιστον είκοσι διαθέσιμες κριτικές στο διαδίκτυο.

Η trivago βράβευσε εκείνα τα καταλύματα που ξεχώρισαν καταφέρνοντας να ανεβάσουν τον πήχη ακόμη υψηλότερα, τόσο στο επίπεδο κατηγορίας του το καθένα, όσο και σε επίπεδο χώρας. 

Σύμφωνα με τον Managing Director της trivago, Johannes Thomas, «Τα βραβεία της trivago αναγνωρίζουν τα καταλύματα εκείνα που προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία διαμονής στους καλεσμένους τους και είμαστε περήφανοι και ιδιαίτερα χαρούμενοι που βραβεύουμε αυτά τα επιτεύγματά τους.»

Χτισμένο στις παρυφές της πόλης της πόλης, με υπέροχη θέα, πολυτελείς εγκαταστάσεις spa, και ένα εκπληκτικό bar restaurant, το Ananti είναι το σύγχρονο και πολυτελές «καταφύγιο» που προσφέρει μια εμπειρία διαμονής που θα μας μείνει αξέχαστη. 

Ζήστε ονειρικά φθινοπωρινά Σαββατοκύριακα στα Τρίκαλα, κάνοντας την κράτησή σας για 2 ονειρικές διανυκτερεύσεις στο Ananti City Resort, από 204 ευρώ, με πρωινό, σε δωμάτιο με πανοραμική θέα.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest! 

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή