Travel Secrets

Κυρίμαι Hotel: Ρομαντικά Χριστούγεννα στη Μάνη

Κυρίμαι Hotel: Ρομαντικά Χριστούγεννα στη Μάνη

Απολαύστε ονειρεμένα, ρομαντικά Χριστούγεννα στη Μάνη και το εκπληκτικό boutique ξενοδοχείο Κυρίμαι Hotel, που βραβεύτηκε ως το καλύτερο ρομαντικό ιστορικό ξενοδοχείο της Ευρώπης για το 2017. Ζήστε την πολυτέλεια, τη ζεστή ατμόσφαιρα και την ιδιωτικότητα του μοναδικού ξενοδοχείου που έχει χαρακτηριστεί από το CNN ως ένας λόγος να επισκεφθεί κανείς την Ελλάδα το χειμώνα!

Από τις 23 έως τις 27 Δεκεμβρίου, απολαύστε 4 αξέχαστες διανυκτερεύσεις στο Κυρίμαι Hotel, από 400 ευρώ. 

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 4 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα 
  • Πρωινό
  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Όλους τους φόρους

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

Στον πανέμορφο Γερολιμένα, η αίγλη του παρελθόντος και η ιστορικότητα του κτιρίου συναντούν την πολυτέλεια και τη σύγχρονη οπτική στο ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο Κυρίμαι, συνθέτοντας ένα αποτέλεσμα κομψότητας και στυλ, που ικανοποιεί κάθε επισκέπτη που αναζητά την αυθεντικότητα στην διαμονή του. 

Αισθανθείτε την ιστορία του κτιρίου, πάρτε ένα λαχταριστό σπιτικό πρωινό θαυμάζοντας τη θέα στη θάλασσα από τη ζεστασιά του ξενοδοχείου σας και νιώστε σαν στο σπίτι σας απολαμβάνοντας τη μαγική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Κυρίμαι Hotel. Παράλληλα, το εξαιρετικό ξενοδοχείο θα αποτελέσει την ιδανική σας βάση για ένα χειμωνιάτικο οδοιπορικό στις ομορφιές της Μάνης, που αυτήν την περίοδο είναι πιο ιδιαίτερη από ποτέ. Επισκεφθείτε τα σπήλαια του Διρού, βολτάρετε στην Αρεόπολη και απολαύστε το μεσημεριανό σας στο Γύθειο. Στη συνέχεια, επιστρέψτε στο ξενοδοχείο σας και νιώστε τη ζεστή ατμόσφαιρα της φιλόξενης σουίτας σας, αφού απολαύσετε την εξαιρετική δημιουργική κουζίνα του εκπληκτικού εστιατορίου του Κυρίμαι. 

Κάντε κράτηση στο Κυρίμαι Hotel και ζήστε τα πιο ιδιαίτερα Χριστούγεννα της ζωής σας στη Μάνη!

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest! 

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή