Travel Secrets

Κυρίμαι Hotel: Ρομαντικό φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στη Μάνη

Κυρίμαι Hotel: Ρομαντικό φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στη Μάνη

Photo: Kyrimai FB page

Πέτρινα πυργόσπιτα, γραφικά λιμανάκια και πλούσια ιστορία συνθέτουν το τρίπτυχο της παραδεισένιας ομορφιάς της Μάνης. Αυτό το φθινόπωρο, ένας από τους πιο ιστορικούς προορισμούς της Πελοποννήσου, μας δίνει μία ακόμα αφορμή για εκδρομή Σαββατοκύριακου, με διαμονή στο εξαιρετικό Κυρίμαι Hotel, το καλύτερο ρομαντικό ιστορικό ξενοδοχείο για το 2017.

Στον πανέμορφο Γερολιμένα, η αίγλη του παρελθόντος και η ιστορικότητα του κτιρίου συναντούν την πολυτέλεια και τη σύγχρονη οπτική στο ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο Κυρίμαι, συνθέτοντας ένα αποτέλεσμα κομψότητας και στυλ, που ικανοποιεί κάθε επισκέπτη που αναζητά την αυθεντικότητα στην διαμονή του. Απολαύστε 2 διανυκτερεύσεις στο Κυρίμαι Hotel από 180 ευρώ.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα
  • Πρωινό
  • Wi-Fi
  • Όλους τους φόρους

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

 

Κάθε πρωί, απολαύστε το πλούσιο πρωινό σας με θέα το μαγευτικό ακρωτήρι του Κάβο Γκρόσσο και νιώστε τη μοναδική ενέργεια του τόπου αλλά και του ξενοδοχείου σας. Στη συνέχεια, οργανώστε ένα road trip στη Μάνη για να ανακαλύψετε τις ομορφιές της περιοχής. Επισκεφθείτε τα σπήλαια του Διρού, οδηγήστε ως την Αρεόπολη και απολαύστε ψάρι στο Λιμένι, ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό, ενώ επίσης μη χάσετε το Γύθειο. Επιστρέψτε για δείπνο στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Κυρίμαι και τέλος απολαύστε την πολυτέλεια, τη γαλήνη και το αυθεντικό στυλ του δωματίου σας. Κάντε κράτηση τώρα και ζήστε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο στις ομορφιές της Μάνης!

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest! 

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή