Travel Secrets

Κυρίμαι Hotel: Καλύτερο Ρομαντικό Ιστορικό Ξενοδοχείο για το 2017

Κυρίμαι Hotel: Καλύτερο Ρομαντικό Ιστορικό Ξενοδοχείο για το 2017

Με το βραβείο του Καλύτερου Ρομαντικού Ιστορικού Ξενοδοχείου για το 2017 διακρίθηκε το Κυρίμαι Hotel, πολύτιμο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στον Γερολιμένα Μάνης. Το αγαπημένο μας ιστορικό ξενοδοχείο κατέκτησε τον τίτλο «Most Romantic Historic Hotel 2017» στα βραβεία των Historic Hotels of Europe 2017.

Εκεί που το Ιόνιο σμίγει με το Αιγαίο, σε μια ιδανική τοποθεσία στο γραφικό λιμανάκι του Γερολιμένα, τo βραβευμένο, ιστορικό Κυρίμαι Hotel δεν είναι ακόμα ένα boutique ξενοδοχείο της Μάνης, αλλά ένας υδάτινος παράδεισος που θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία πολυτελούς διαμονής.

Εδώ, θα αισθανθείτε τη μοναδική ενέργεια του τόπου, περπατώντας στο μόλο, θαυμάζοντας τον επιβλητικό βράχο του Κάβο Γκρόσο και απολαμβάνοντας την άγρια ομορφιά του μανιάτικου τοπίου.

Ξετυλίξτε ένα ένα τα μυστικά του ιστορικού ξενοδοχείου, απολαύστε πρωινό πλάι στη θάλασσα, γευτείτε υψηλή γαστρονομία στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο και αφεθείτε στη ζεστή φιλοξενία των 22 δωματίων του Κυρίμαι.

Αυτό το φθινόπωρο, ζήστε μαγευτικά ρομαντικά Σαββατοκύριακα στο Κυρίμαι Hotel. Από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου, ζήστε την κορυφαία φιλοξενία του ιστορικού ρομαντικού ξενοδοχείου, από 260 ευρώ. Η τιμή περιλαμβάνει πρωινό.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή