Travel Secrets

Κυρίμαι Hotel: Αφορμή για φθινοπωρινή απόδραση στη Μάνη

Κυρίμαι Hotel: Αφορμή για φθινοπωρινή απόδραση στη Μάνη

Η Μάνη τον Οκτώβριο είναι...σχεδόν καλοκαιρινή και μας προσκαλεί σε ατέλειωτες βόλτες και εξερευνήσεις μεσαιωνικών χωριών και μονοπατιών. Το βραβευμένο ιστορικό ξενοδοχείο Κυρίμαι Hotel, μας δίνει ακόμα ένα λόγο να ταξιδέψουμε ως τον ρομαντικό Γερολιμένα τον Οκτώβριο, με την ειδική προσφορά που στις δύο διανυκτερεύσεις, μας χαρίζει μία επιπλέον, δωρεάν.

Ζήστε την εμπειρία της φιλοξενίας που προσφέρει το μοναδικό ξενοδοχείο που βρίσκεται εκεί που το Ιόνιο σμίγει με το Αιγαίο, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το νοτιότερο άκρο του Ταινάρου, στο γραφικό λιμανάκι του Γερολιμένα που αναδύει αύρα Σικελίας.

Αποδράστε στο εκπληκτικό ξενοδοχείο Κυρίμαι Hotel στον Γερολιμένα αυτόν τον Οκτώβριο και εκμεταλλευτείτε την προσφορά Stay 3 Pay 2. Από τις 2 έως τις 26 Οκτωβρίου, κάντε κράτηση 3 διανυκτερεύσεων στο Κυρίμαι Hotel και πληρώστε μόνο τις 2, από 180 ευρώ.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 3 διανυκτερεύσεις (πληρώνετε τις 2)
  • Πρωινό
  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Όλους τους φόρους

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

Photo credits: Vicky Laz

Με αφετηρία το γραφικό λιμανάκι του Γερολιμένα και το εκπληκτικό ξενοδοχείο Κυρίμαι Hotel κάντε ένα αξέχαστο φθινοπωρινό roadtrip στον Διρό, την Αρεόπολη, το Λιμένι και το Γύθειο. Παράλληλα, απολαύστε τη μοναδική ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου σας, θαυμάστε το βράχο του Κάβο Γκρόσο και βυθιστείτε στην απόλυτη εμπειρία boutique διαμονής, στο ξενοδοχείο που χαρακτηρίζεται από το Conde Nast Traveller ως ένα από τα καλύτερα μυστικά, παραθαλάσσια ξενοδοχεία της Ευρώπης. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή