Travel Secrets

Μικρό Πάπιγκο 1700: Απόδραση 28ης Οκτωβρίου στη φύση του Ζαγορίου

Μικρό Πάπιγκο 1700: Απόδραση 28ης Οκτωβρίου στη φύση του Ζαγορίου

Η αργία της 28ης Οκτωβρίου μας προσφέρει την ιδανική αφορμή να ταξιδέψουμε ως τα Ζαγοροχώρια και να απολαύσουμε τα μαγευτικά χωριά της Ηπείρου, ντυμένα στα χρώματα του φθινοπώρου! Εκεί, κάνουμε περίπατο στις όχθες του Βοϊδομάτη και εισπνέουμε τον καθαρό αέρα του βουνού, φωτογραφιζόμαστε με φόντο τα πέτρινα τοξωτά, παραδοσιακά γεφύρια, ανακαλύπτουμε το Μικρό Πάπιγκο και χαλαρώνουμε στο παραμυθένιο ξενοδοχείο μας, το βραβευμένο ως καλύτερο Luxury Resort & Spa της Ευρώπης, Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa

Από τις 28 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου, απολαύστε 4 διανυκτερεύσεις στο ξεχωριστό Μικρό Πάπιγκο 1700, από 520 ευρώ.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • 4 διανυκτερεύσεις
  • Πρωινό
  • Ποτό καλωσορίσματος
  • Όλους τους φόρους

 

Kάντε την κράτησή σας μέσω tresorhotels.com & απολαύστε δωρεάν room upgrade κατόπιν διαθεσιμότητας, κρασί, τοπικές λιχουδιές & ταξιδιωτικά tips και πολλά ακόμα προνόμια, από την πρώτη κιόλας κράτηση! Συγκεντρώστε πόντους ανά διανυκτέρευση και κερδίστε ακόμα περισσότερα προνόμια για τις επόμενες διαμονές σας!

Μετά την εξόρμησή μας στα πέτρινα ονειρικά χωριά της Ηπείρου, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο σας, βουτάμε στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, κάνουμε σάουνα και χαμάμ στο ατμοσφαιρικό spa και απολαμβάνουμε το μοναδικό design του δωματίου μας. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή