Travel Secrets

Διακρίσεις για το ξενοδοχείο Περιβόλι στο Ναύπλιο από τους χρήστες του TripAdvisor

Διακρίσεις για το ξενοδοχείο Περιβόλι στο Ναύπλιο από τους χρήστες του TripAdvisor

Το βραβευμένο ξενοδοχείο Περιβόλι, πολύτιμο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στο Ναύπλιο, διακρίθηκε με το Certificate of Excellence 2016 από τους χρήστες του TripAdvisor! Παράλληλα, οι χρήστες της δημοφιλούς ιστοσελίδας χάρισαν το βραβείο Guest Review Award στο ξενοδοχείο Περιβόλι, μέσα από τα reviews και τα σχόλιά τους.

Σκαρφαλωμένο σε έναν καταπράσινο λόφο μόλις 8,5 χλμ. από τη ρομαντική πόλη του Ναυπλίου, το ξενοδοχείο Περιβόλι,το οποίο φέτος διακρίθηκε με το βραβείο του καλύτερου "Luxury Country Retreat 2016" στα Luxury Travel Guide Global Awards, χαρίζει στους επισκέπτες του τη μοναδική ευκαιρία να απολαμβάνουν την πολυτέλεια, την άνεση και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου τους, βιώνοντας παράλληλα εναλλακτικές τουριστικές δραστηριότητες στη φύση.

Στον όμορφο χώρο του εστιατορίου, γευτείτε καθημερινά ένα πλούσιο πρωινό μπουφέ με χειροποίητα ελληνικά εδέσματα, χειροποίητες μαρμελάδες, ζεστό παραδοσιακό ψωμί, μέλι από ντόπιους παραγωγούς, δημητριακά και κέικ.

Παράλληλα, απολαύστε ένα εξαιρετικό δείπνο βασισμένο στην ελληνική μεσογειακή διατροφή και στα βιολογικά προΐόντα είτε στον εσωτερικό ατμοσφαιρικό χώρο, είτε στο αίθριο, πλάι στην πισίνα. 

Μετατρέψτε το ξενοδοχείο Περιβόλι στο πολυτελές σας καταφύγιο για γαλήνιες διακοπές στη φύση, αλλά και στην ιδανική σας βάση για να μυηθείτε στο ρομαντισμό του Ναυπλίου και να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Αργολίδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή