Travel Secrets

Το Orabel Suites στη Σαντορίνη στο βραβευμένο Luxury Travel Diary

Το Orabel Suites στη Σαντορίνη στο βραβευμένο Luxury Travel Diary

«Το Orabel Suites είναι το ιδανικό ξενοδοχείο στη Σαντορίνη για όσους θέλουν να απολαύσουν εκπληκτική αρχιτεκτονική, υπέροχη θέα και τη δυνατότητα να βρίσκονται δίπλα στην παραλία. Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο είναι άψογο, μοντέρνο και φτιαγμένο με αγάπη από τους ιδιοκτήτες του. Αποτελεί το τέλειο καταφύγιο στη Σαντορίνη». Αυτό τονίζει στο δημοσίευμά του το Luxury Travel Diary, ένα από τα μεγαλύτερα luxury travel blogs παγκοσμίως, για το ολοκαίνουργιο art boutique hotel και νέο πολύτιμο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στον Περίβολο της Σαντορίνης, Orabel Suites.

«Σε μια φανταστική τοποθεσία με πανοραμική θέα στο Αιγαίο, το Orabel Suites αποτελεί ένα εξαιρετικό boutique hotel με πολυτελή δωμάτια, μια ανάσα από την αμμώδη παραλία του Περιβόλου.»

«Παραδοσιακά σχεδιασμένο και εναρμονισμένο με την ομορφιά της Σαντορίνης, το ξενοδοχείο διαθέτει μια υπέροχη πισίνα με όμορφους κήπους, καθώς και ένα ατμοσφαιρικό pool bar που σερβίρει δροσιστικά ποτά και cocktails, καθώς και νόστιμα οργανικά snacks

Σχετικά με τις σουίτες του Orabel Suites, το δημοσίευμα αναφέρει ότι όλες προσφέρουν θέα στο Αιγαίο, περιλαμβάνουν καθιστικό και διαθέτουν εσωτερικό ή εξωτερικό Jacuzzi.

Παράλληλα, το Luxury Travel Diary δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι το ξενοδοχείο βρίσκεται μια ανάσα από την παραλία, πράγμα ασυνήθιστο για τη Σαντορίνη. Ο Περιβόλος είναι η καλύτερη παραλία του νησιού και αποτελεί το τέλειο μέρος για χαλάρωση κάτω από τους ψηλούς φοίνικες. Τέλος, το ξενοδοχείο προσφέρει τη δυνατότητα και για βουτιές στην όμορφη μεγάλη πισίνα και είναι ιδανικό για ηλιοθεραπεία στις άνετες ξαπλώστρες ή για χαλάρωση στο καθιστικό κάτω από τη σκιά στο χώρο της πισίνας.

Διαβάστε το δημοσίευμα εδώ.     

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest                          

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή