Travel Secrets

Προσφορά για το 3ήμερο Αγίου Πνεύματος στο Astra Suites στη Σαντορίνη

Προσφορά για το 3ήμερο Αγίου Πνεύματος στο Astra Suites στη Σαντορίνη

To τριήμερο του Αγίου Πνεύματος κάντε την πρώτη σας καλοκαιρινή απόδραση στη Σαντορίνη και το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο Astra Suites. Το Astra Suites στο μαγικό Ημεροβίγλι, θυμίζει ένα γραφικό πάλλευκο χωριό και προσφέρει πανοραμική θέα στην διάσημη Καλντέρα.

Το ηφαίστειο στέκει υπερήφανο στα … πόδια σας και το ηλιοβασίλεμα μοιάζει να σας αφιερώνεται καθημερινά. Από τις 17 έως τις 20 Ιουνίου, απολαύστε 2 ονειρικές διανυκτερεύσεις στο πιο ρομαντικό νησί του κόσμου και στο ξενοδοχείο που έχει ψηφιστεί 9ο καλύτερο στον κόσμο και πρώτο στην Ελλάδα για τις υπηρεσίες του, από 740 ευρώ.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις
  • Πλούσιο πρωινό
  • Ένα μπουκάλι κρασί
  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Όλους τους φόρους
Κάνοντας την κράτησή σας μέσω του tresorhotels.com ή τηλεφωνικά στο 210-8981884, εξασφαλίζετε τις χαμηλότερες τιμές σε συνδυασμό με μοναδικά προνόμια, όπως δωρεάν upgrade δωματίου, δωρεάν room service πρωινό, ένα μπουκάλι κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξή σας, late check-out και πολλά άλλα.

Απολαύστε τις σουίτες σας, που αποτελούν αληθινούς «θησαυρούς» διαμονής, διακρίνονται από το minimal ύφος και διατηρούν αναλλοίωτη την κυκλαδίτικη παράδοση. 


Ονειρευτείτε τον κυκλαδίτικο ήλιο να καίει στο πρόσωπό σας, την μοναδική καλντέρα να σας λέει «καλημέρα», την απόλυτη ηρεμία του τοπίου να λούζει την ατμόσφαιρα και ένα πάλλευκο πολυτελές σκηνικό να αποτελεί το σπίτι (των ονείρων) σας.


Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή