Travel Secrets

Μικρό Πάπιγκο 1700: Προσφορά για το 3ήμερο Αγ.Πνεύματος στα Ζαγοροχώρια

Μικρό Πάπιγκο 1700: Προσφορά για το 3ήμερο Αγ.Πνεύματος στα Ζαγοροχώρια

Με αφορμή την αργία του Αγίου Πνεύματος αποδράστε στη φύση των Ζαγοροχωρίων και στο Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spaτο καλύτερο Luxury Hotel & Spa της χρονιάς σύμφωνα με τα Luxury Travel Guide Global Awards 2016! Από τις 17 έως τις 20 Ιουνίου, απολαύστε μια τετραήμερη απόδραση στα Ζαγοροχώρια και στο μοναδικό πράσινο ξενοδοχείο της Ηπείρου με 270 ευρώ τις 3 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα
  • Πρωινό
  • Ποτό καλωσορίσματος
  • Ελεύθερη χρήση εσωτερικής πισίνας, σάουνας, χαμάμ και γυμναστηρίου
  • Όλους τους φόρους

Κάνοντας την κράτησή σας μέσω του tresorhotels.com ή τηλεφωνικά στο 210-8981884, εξασφαλίζετε τις χαμηλότερες τιμές σε συνδυασμό με μοναδικά προνόμια, όπως δωρεάν upgrade δωματίου, δωρεάν room service πρωινό, ένα μπουκάλι κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξή σας, late check-out και πολλά άλλα.

Το Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa, δεν είναι άλλο ένα ξενοδοχείο στο Ζαγόρι. Είναι το πρώτο “πράσινο” ξενοδοχείο σε όλη την Ήπειρο, είναι διακεκριμένο για την οικολογική του συνείδηση με διεθνείς καταξιώσεις, είναι όλα όσα πάντα θέλεις, επιθυμείς και οραματίζεσαι από τη διαμονή σου σε ένα boutique ξενοδοχείο: Παραμυθένιο σκηνικό, απεριόριστες δυνατότητες για δραστηριότητες around, παραδοσιακή φιλοσοφία, design αισθητική, ασυναγώνιστο service και η επιτομή του slow food στο εστιατόριο Veranda 1700, με την καλύτερη θέα στην χαράδρα του Βίκου.

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε και τα 46 πέτρινα γοητευτικά χωριά του Ζαγορίου και να παραδοθείτε στην ομορφιά ενός προορισμού που πρέπει να επισκεφθείτε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σας. Παράλληλα, κάντε τις πρώτες σας καλοκαιρινές βουτιές στις Οβίρες Ρογκοβού, μια ανάσα από το ξενοδοχείο σας.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή