Travel Secrets

Προσφορά για το 3ήμερο Αγ.Πνεύματος στα Τρίκαλα & το 5* Ananti City Resort

Προσφορά για το 3ήμερο Αγ.Πνεύματος στα Τρίκαλα & το 5* Ananti City Resort

Το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος κάντε μια καλοκαιρινή απόδραση στα Τρίκαλα και το καλύτερο ξενοδοχείο της περιοχής, Ananti City Resort. Αυτόν τον Ιούνιο, αποδράστε στο σύγχρονο πολυτελές καταφύγιο Ananti που είναι χτισμένο στις παρυφές της πόλης των Τρικάλων και αγναντεύει με δέος τον όμορφο θεσσαλικό κάμπο. 

Από τις 18 έως τις 20 Ιουνίου, απολαύστε 2 διανυκτερεύσεις στο Ananti City Resort από 236 ευρώ.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα
  • Πρωινό
  • Ελεύθερη χρήση εξωτερικής και εσωτερικής πισίνας, σάουνας, χαμάμ και γυμναστηρίου
  • Όλους τους φόρους
Κάνοντας την κράτησή σας μέσω του tresorhotels.com ή τηλεφωνικά στο 210-8981884, εξασφαλίζετε τις χαμηλότερες τιμές σε συνδυασμό με μοναδικά προνόμια, όπως δωρεάν upgrade δωματίου, δωρεάν room service πρωινό, ένα μπουκάλι κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξή σας, late check-out και πολλά άλλα.

Η πισίνα του ξενοδοχείου μοιάζει να ακροβατεί στη βουνοπλαγιά, ενώ ανάλογα, κινούνται και οι αρχιτεκτονικές γραμμές του ξενοδοχείου που ισορροπούν άψογα ανάμεσα στο λιτό και το μοντέρνο. 

Σε απόσταση λίγων μόνο χιλιομέτρων από το Ananti City Resort, μπορεί κανείς να συναντήσει τα επιβλητικά Μετέωρα. Μπορεί να περπατήσει περιμετρικά της πανέμορφης λίμνης Πλαστήρα ή να απολαύσει βόλτες στην φυσικά προικισμένη Ελάτη ή το γραφικό Περτούλι.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή