Travel Secrets

Βραβείο Best Greek Heritage Hotel για το Kyrimai Hotel στα Greek Hospitality Awards 2016

Βραβείο Best Greek Heritage Hotel για το Kyrimai Hotel στα Greek Hospitality Awards 2016

Με τον τίτλο «Best Greek Heritage Hotel» διακρίθηκε το εκπληκτικό ιστορικό ξενοδοχείο Kyrimai Hotel, πολύτιμο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στον Γερολιμένα Μάνης, στα Greek Hospitality Awards 2016. Τα φετινά Greek Hospitality Awards 2016, με τη συμμετοχή πολλών ξενοδοχείων, αναδείχθηκαν από την Κριτική Επιτροπή αλλά και το ευρύ κοινό και πραγματοποιήθηκαν για 2η συνεχή χρονιά από την εταιρεία Ethos Awards και το περιοδικό Χρήμα, σε συνεργασία με τη ΔΕΘ Helexpo.

Το Kyrimai Hotel έλαβε το χρυσό βραβείο Best Greek Heritage Hotel, στην κατηγορία Best Greek Hotels των φετινών Greek Hospitality Awards, ενώ παράλληλα διακρίθηκε με το ασημένιο βραβείο «Best Greek Boutique Hotel».

 Το Kyrimai Hotel δεν είναι απλώς ακόμη ένα boutique ξενοδοχείο, αλλά ένας πλωτός, υδάτινος παράδεισος στο γραφικό λιμανάκι του Γερολιμένα, που ταξιδεύει τον επισκέπτη στην περήφανη ιστορία της Μάνης.

Πώς συνδέεται η Σύρος με τη Μάνη; Ποιο είναι το κοινό σημείο του Βιομηχανικού Μουσείου της Σύρου με τον Γερολιμένα και του Γερολιμένα με τη Μασσαλία; Οι απαντήσεις βρίσκονται στο Kyrimai Hotel. Tο συγκρότημα αναστηλώθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό στην παράδοση, από την οικογένεια Kυρίμη. Aποτέλεσμα, ένα δαιδαλώδες σχήμα αποτελούμενο από σκαλοπάτια, καμάρες και εσωτερικές αυλές, που σε συνδυασμό με την προνομιακή του θέση, συνθέτουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα και δημιουργούν στον επισκέπτη συναισθήματα και εικόνες ελευθερίας και άγριας ομορφιάς. 

Τα Σαββατοκύριακα του Μαΐου αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία απόδρασης στο εκπληκτικό Κυρίμαι Hotel στον Γερολιμένα. Κάντε την κράτησή σας για δύο μοναδικές διανυκτερεύσεις από Παρασκευή έως Κυριακή, από 260 ευρώ με πρωινό και ζήστε κι εσείς τη μοναδική ατμόσφαιρα του Κυρίμαι.

Κάνοντας την κράτησή σας μέσω του tresorhotels.com ή τηλεφωνικά στο 210-8981884, εξασφαλίζετε τις χαμηλότερες τιμές σε συνδυασμό με μοναδικά προνόμια, όπως δωρεάν upgrade δωματίου, δωρεάν room service πρωινό, ένα μπουκάλι κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξή σας, late check-out και πολλά άλλα.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή