Travel Secrets

Μικρό Πάπιγκο 1700: Παραδοσιακό Πάσχα στα Ζαγοροχώρια

Μικρό Πάπιγκο 1700: Παραδοσιακό Πάσχα στα Ζαγοροχώρια

Απολαύστε αξέχαστες διακοπές Πάσχα στα Ζαγοροχώρια και το βραβευμένο ως το καλύτερο luxury resort & spa της Ευρώπης, Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa! Από τις 29 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου γιορτάστε με λαμπρότητα το Πάσχα στην ανοιξιάτικη φύση του Ζαγορίου, απολαμβάνοντας 4 διανυκτερεύσεις από 580 ευρώ. 

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 4 διανυκτερεύσεις
  • Πρωινό Ελληνικό παραδοσιακό σε μπουφέ
  • Γιορτινό δείπνο το Μ. Σάββατο (δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά)
  • Καλωσόρισμα με πασχαλινές λιχουδιές στο δωμάτιο κατά την άφιξή σας
  • Δωρεάν Wi Fi
  • Δωρεάν χρήση των εγκαταστάσεων SPA
  • Όλοι οι νόμιμοι φόροι και οι επιβαρύνσεις

Φέτος ζήστε αξέχαστες διακοπές Πάσχα στα πανέμορφα ανθισμένα Ζαγοροχώρια και θαυμάστε τα καταπράσινα τοπία, τα τρεχούμενα νερά και τα πετρόχτιστα γεφύρια. Τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τον Ι.Ν. Ταξιαρχών στην καρδιά του Μικρού Πάπιγκου, μόλις 80 μέτρα από το ξενοδοχείο και ζήστε την μοναδική κατανυκτική εμπειρία που σας προσφέρεται για την κορυφαία στιγμή της Ορθοδοξίας. 

Photo by Vicky Laz

Απολαύστε αξέχαστες διακοπές στην ανθισμένη φύση των Ζαγοροχωρίων, κάντε εκδρομές στον Βίκο και τη Δρακόλιμνη ή αν είστε περιπετειώδης ζήστε την απόλυτη εμπειρία rafting στον Βοϊδομάτη.

Το Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa, δεν είναι άλλο ένα ξενοδοχείο στο Ζαγόρι. Είναι το πρώτο “πράσινο” ξενοδοχείο σε όλη την Ήπειρο, είναι διακεκριμένο για την οικολογική του συνείδηση με διεθνείς καταξιώσεις, είναι όλα όσα πάντα θέλεις, επιθυμείς και οραματίζεσαι από τη διαμονή σου σε ένα boutique ξενοδοχείο: Παραμυθένιο σκηνικό, απεριόριστες δυνατότητες για δραστηριότητες around, παραδοσιακή φιλοσοφία, design αισθητική και ασυναγώνιστο service.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή