Travel Secrets

Νέος διαγωνισμός Art Travel-Trésor Hotels: Κερδίστε ένα τριήμερο στο Zagori Suites

Νέος διαγωνισμός Art Travel-Trésor Hotels: Κερδίστε ένα τριήμερο στο Zagori Suites

Τo Art Travel και η Trésor Hotels & Resorts σας ταξιδεύουν στα Ζαγοροχώρια και προσφέρουν σε έναν τυχερό δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο Zagori Suites.

Το κατάλυμα Zagori Suites βρίσκεται στην καρδιά του Ζαγορίου, σκαρφαλωμένο σε υψόμετρο 1000 μέτρων, στο πανέμορφο, πέτρινο χωριό Βίτσα, δίπλα στο περίφημο Φαράγγι του Βίκου και στα πέτρινα γεφύρια του Βοϊδομάτη, σε απόσταση μόλις 35 χλμ. από την πόλη των Ιωαννίνων. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό συγκρότημα. Αποτελείται από πολυτελείς μεζονέτες-chalet και σουίτες. Ό,τι και να επιλέξετε θα έχετε θέα τις κορυφογραμμές της Πίνδου. Δικές μας αγαπημένες οι junior suites με τα king size κρεβάτια απέναντι από το τζάκι συνθέτουν ένα ρομαντικό σκηνικό για αποδράσεις αναψυχής και τα σαλέ μέχρι και 150 τ.μ. που είναι ιδανικά για μεγάλες οικογένειες ή παρέες φίλων καθώς διαθέτουν ένα, δύο ή τρία υπνοδωμάτια, σαλόνι με τζάκι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Κάθε κατοικία είναι ξεχωριστά διακοσμημένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια με χειροποίητα έπιπλα και αντίκες, ανατολίτικα χαλιά, αγγλικές ταπετσαρίες και φινετσάτα υφάσματα. Ένας χώρος για τους λάτρεις της άνεσης και της πολυτέλειας, που συνδυάζει τα υπέροχα χρώματα και αρώματα της φύσης, τις παραδοσιακές γεύσεις ζαγορίσιας πίτας στο πρωινό και τη χαλάρωση δίπλα στο αναμμένο τζάκι, σε έναν από τους δημοφιλέστερους ορεινούς προορισμούς της Ελλάδας, το Ζαγόρι.

Η προσφορά αφορά έναν και μοναδικό τυχερό και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο για δύο διανυκτερεύσεις (2 νύχτες-3 μέρες) με πρωινό. Ο νικητής θα μπορεί να κάνει χρήση του δώρου του ως τον Δεκέμβριο του 2016. Εξαιρούνται οι γιορτές και οι επίσημες αργίες, ενώ η κράτηση μπορεί να γίνει πάντα βάσει διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό ΕΔΩ

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή