Travel Secrets

Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα μαγικό Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα και το Ananti City Resort!

Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα μαγικό Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα και το Ananti City Resort!

Ονειρεύεσαι ανοιξιάτικo ταξίδι; Γίνε μέλος στο TClub της Trésor Hotels & Resorts και κέρδισε ένα μαγευτικό Σαββατοκύριακο στα πανέμορφα Τρίκαλα και το πολυτελές ξενοδοχείο Ananti City Resort! Πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό της Trésor έως τις 7 Απριλίου και διεκδίκησε δύο ονειρεμένες διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στο πιο «in» ξενοδοχείο των Τρικάλων!

Η διαδικασία είναι απλή: Γίνε εντελώς δωρεάν μέλος στο TClub, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιβράβευσης της Trésor Hotels & Resorts, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου ΕΔΩ, και απόλαυσε μια μαγική ανοιξιάτικη απόδραση με spa, πρωινό, ρομαντικές βόλτες στις όχθες του ποταμού Ληθαίου και εκδρομές στα συγκλονιστικά Μετέωρα, την παραμυθένια Ελάτη και την πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρα.

Το δώρο περιλαμβάνει: Δύο διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο Ananti City Resort σε δωμάτιο με πανοραμική θέα στα Τρίκαλα, πλούσιο πρωινό, χρήση εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, σάουνας, χαμάμ και γυμναστηρίου.

Χτισμένο στις παρυφές της πόλης των Τρικάλων, το  Ananti City Resort είναι ένα σύγχρονο και πολυτελές «καταφύγιο» για μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής στην περιοχή. Με υπέροχη πανοραμική θέα στον όμορφο θεσσαλικό κάμπο, το 5άστερο ξενοδοχείο εντυπωσιάζει με τις πολυτελείς του εγκαταστάσεις (spa, εστιατόριο, bar), ενώ αποτελεί την ιδανική βάση για ανοιξιάτικες εξορμήσεις στις ομορφιές της Θεσσαλίας. Το Oltre Bar Restaurant, το εστιατόριο του Ananti με την υπέροχη πανοραμική θέα, σερβίρει εξαιρετικά μεσογειακά πιάτα από τον chef Κωνσταντίνο Ερμίδη, ενώ παράλληλα διοργανώνει βραδιές sushi κάθε Πέμπτη, αλλά και δείπνο υπό τους μαγικούς ήχους του πιάνου κάθε Παρασκευή.

Τα Τρίκαλα είναι ένας μαγευτικός προορισμός που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες, όπως βραδινές ρομαντικές βόλτες στις όχθες του ποταμού Ληθαίου, περίπατους στα γραφικά στενά του Βαρουσίου, ποδηλατάδες στις ευθείες του κάμπου αλλά και πλούσια γεύματα με τοπικά προϊόντα στις παραδοσιακές ταβέρνες. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή