Travel Secrets

Κυρίμαι Hotel: Ρομαντικό weekend στη Μάνη του Αγίου Βαλεντίνου

Κυρίμαι Hotel: Ρομαντικό weekend στη Μάνη του Αγίου Βαλεντίνου

Φέτος, η καρδιά του ρομαντισμού χτυπά στη Μάνη και το πανέμορφο boutique ξενοδοχείο Κυρίμαι Hotel! Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο κάνοντας δώρο στο ταίρι σας μια ιδιαίτερη χειμερινή απόδραση στη Μάνη και τον εκπληκτικό boutique θησαυρό Κυρίμαι Hotel.

Από τις 12 έως τις 14 Φεβρουαρίου ή από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου, απολαύστε 2 διανυκτερεύσεις στο πανέμορφο ιστορικό ξενοδοχείο από 160 ευρώ.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις
  • Πρωινό
  • Ένα μπουκάλι κρασί και σοκολατάκια στο δωμάτιό σας
  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Όλους τους φόρους

 


Zήστε με το ταίρι σας, μία αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας στο Κυρίμαι Hotel. Απολαύστε το πλούσιο σπιτικό πρωινό του ξενοδοχείου και την εξαιρετική γαστρονομία του εστιατορίου του Κυρίμαι. 

Απολαύστε τη ξεχωριστή φιλοξενία του ξενοδοχείου όπου το παραδοσιακό γίνεται με έναν μοναδικό τρόπο ζευγάρι με το σύγχρονο και την πολυτέλεια που δεν προκαλεί. Επιλέξτε για τη διαμονή σας ένα από τα 22 δωμάτια και σουίτες του Κυρίμαι, όπου  η αίγλη του παρελθόντος και η ιστορικότητα του κτιρίου συναντούν την πολυτέλεια και την σύγχρονη οπτική, συνθέτοντας ένα αποτέλεσμα κομψότητας και στυλ.

Τέλος, κάντε ένα ρομαντικό road trip στις ομορφιές της Μάνης και ζήστε ένα αξέχαστο χειμερινό weekend στο Κυρίμαι Hotel!

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή