Travel Secrets

Μαγική Πρωτοχρονιά στη Μάνη και το Κυρίμαι Hotel

Μαγική Πρωτοχρονιά στη Μάνη και το Κυρίμαι Hotel

Απολαύστε πολυτελείς Πρωτοχρονιάτικες διακοπές στη Μάνη και το εξαιρετικό ξενοδοχείο Κυρίμαι Hotel. Ζήστε την εμπειρία του μοναδικού ιστορικού ξενοδοχείου που βρίσκεται στο γραφικό λιμανάκι του Γερολιμένα και απολαύστε την πολυτέλεια, τη ζεστή ατμόσφαιρα και την παραδοσιακή φιλοξενία του Κυρίμαι.

Από τις 30 Δεκεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου, αποδράστε στη Μάνη και το Κυρίμαι Hotel, απολαμβάνοντας 3 διανυκτερεύσεις συν 1 δώρο με 300 ευρώ στο Classic Double Room & το Two Level Classic Loft Double Room και με 450 ευρώ στο Superior Room with Courtyard View.  

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 4 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα
  • Πρωινό
  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Όλους τους φόρους

Στις 31 Δεκεμβρίου, καλωσορίστε το νέο έτος με μια μαγική live μουσική βραδιά στο Κυρίμαι Hotel. 

Χαλαρώστε και αφεθείτε στη μαγεία του ξενοδοχείου που έχει χαρακτηριστεί από το CNN ως ένας από τους λόγους να επισκεφθεί κανείς την Ελλάδα τον χειμώνα και ακούστε τις ιστορίες που σας διηγείται κάθε γωνιά του κτιρίου.

Γευτείτε πλούσιο σπιτικό πρωινό με θέα τη θάλασσα, απολαμβάνοντας τη ζεστή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου και ελληνική δημιουργική κουζίνα στο πανέμορφο εστιατόριο. Κάντε ένα αξέχαστο χειμωνιάτικο road trip στις ομορφιές της Μάνης και στη συνέχεια παραδοθείτε στη ζεστή αγκαλιά του δωματίου σας. 

Κάντε κράτηση και απολαύστε αξέχαστες Πρωτοχρονιάτικες διακοπές στη Μάνη και το Κυρίμαι Hotel.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή