Travel Secrets

Απόδραση 28ης Οκτωβρίου στη Μάνη και το Κυρίμαι Hotel

Απόδραση 28ης Οκτωβρίου στη Μάνη και το Κυρίμαι Hotel

Η αργία της 28ης Οκτωβρίου μας δίνει αφορμές για ταξίδι ως τη Μάνη και το εξαιρετικό ιστορικό ξενοδοχείο Κυρίμαι Hotel, στο γραφικό λιμανάκι του Γερολιμένα. Στον πανέμορφο Γερολιμένα, η αίγλη του παρελθόντος και η ιστορικότητα του κτιρίου συναντούν την πολυτέλεια και τη σύγχρονη οπτική στο ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο Κυρίμαι, συνθέτοντας ένα αποτέλεσμα κομψότητας και στυλ, που ικανοποιεί κάθε επισκέπτη που αναζητά την αυθεντικότητα στην διαμονή του.

Με αφορμή την αργία της 28ης Οκτωβρίου, από την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, οργανώστε μια πενθήμερη απόδραση στον πανέμορφο Γερολιμένα, απολαμβάνοντας 4 διανυκτερεύσεις στο εκπληκτικό Κυρίμαι Hotel, από 360 ευρώ.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • 4 διανυκτερεύσεις
  • Πρωινό
  • Wi-Fi
  • Όλους τους φόρους

Κάθε πρωί, απολαύστε το πρωινό σας πάνω στη θάλασσα, με θέα το μαγευτικό ακρωτήρι του Κάβο Γκρόσσο και νιώστε τη μοναδική ενέργεια του τόπου αλλά και του ξενοδοχείου σας. Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Μάνης κάνοντας ένα αξέχαστο φθινοπωρινό road trip από την Αερόπολη έως το Λιμένι κι από τη Μονεμβασιά και το Γύθειο. Στη συνέχεια απολαύστε την πολυτέλεια και τη ρομαντική ατμόσφαιρα της φιλόξενης σουίτας σας, που αναμφίβολα θα σας κακομάθει!

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή