Travel Secrets

Απολαύστε δραστηριότητες στη φύση με την Trekking Δυτ. Θεσσαλίας με 15% έκπτωση

Απολαύστε δραστηριότητες στη φύση με την Trekking Δυτ. Θεσσαλίας με 15% έκπτωση

Τι κι αν τέλειωσαν οι καλοκαιρινές διακοπές, η Trésor Hotels & Resorts σας δίνει αφορμές για αξέχαστες αποδράσεις με απίθανες δραστηριότητες στη φύση. Απολαύστε μοναδικά Σαββατοκύριακα μαζί με το ταίρι σας ή την παρέα σας με δραστηριότητες στη φύση της Trekking Hellas Δυτικής Θεσσαλίας, όπως canoe kayak, ιππασία και ποδηλατάδα και ζήστε την πολυτέλεια και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του εκπληκτικού ξενοδοχείου των Τρικάλων, Ananti City Resort. Εκμεταλλευτείτε τα μοναδικά πακέτα που έχει δημιουργήσει η Trésor Hotels & Resorts, εγγραφείτε στο TClub και απολαύστε 15% έκπτωση σε όλες τις δραστηριότητες της Trekking Hellas Δυτικής Θεσσαλίας. Επιλέξτε το ιδανικό για εσάς πακέτο και κάντε κράτηση τώρα!

Το “The TClub”  είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιβράβευσης για τους πιστούς και επαναλαμβανόμενους πελάτες της Tresor Hotels & Resorts. H εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν και αυτόματα γίνεστε μέλη του The T Club. Από την πρώτη κιόλας επίσκεψη σε ένα από τα ξενοδοχεία μας απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια που ολοένα αυξάνονται ανάλογα την κατηγορία στην οποία βρίσκεστε. Εγγραφείτε εδώ!


Ζήστε μια μοναδική εμπειρία Canoe Kayak στη Λίμνη Πλαστήρα

Συνδυάστε τη διαμονή σας στο Ananti City Resort στα Τρίκαλα με μια απίθανη εμπειρία Canoe Kayak στη Λίμνη Πλαστήρα με την Trekking Hellas Δυτικής Θεσσαλίας. Η πανέμορφη λίμνη της Θεσσαλίας προσφέρεται για ήσυχες διαδρομές με διθέσια ασφαλή σκάφη, ανοιχτά από την πάνω πλευρά. Η εκδρομή διαρκεί δύο ώρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στα νησάκια και τα φιορδ της λίμνης, καθώς και παιχνίδι ανάμεσα στα δέντρα της όχθης που είναι βυθισμένα στο νερό. Απολαύστε τη μαγευτική θέα από τα θεσσαλικά Άγραφα μέσα από τη λίμνη και ζήστε την απόλυτη εμπειρία Canoe Kayak.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο υπέροχο Ananti City Resort
  • 2 ώρες Canoe Kayak, με την Trekking Hellas
  • Επαγγελματίας συνοδός από την Trekking Hellas
Η τιμή για 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό για δύο άτομα στο Ananti City Resort είναι 192 ευρώ. Η δραστηριότητα Canoe Kayak με συνοδεία γίνεται με minimum συμμετεχόντων 4 άτομα. Tο minimum συνολικό κόστος για τη δραστηριότητα από 1 εως 4 ατομα είναι 80€.
 

Για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 8981884 ή μέσω e-mail στο info@tresorhotels.com

Τα μέλη του TClub απολαμβάνουν 15% έκπτωση στις υπηρεσίες της Trekking Hellas Δυτική Θεσσαλία.

Iππασία στο Περτούλι στα Τρίκαλα

Μια πολύ καλή επιλογή για ένα active weekend είναι τα Τρίκαλα, στον Θεσσαλικό κάμπο. Εκεί η καλύτερη επιλογή για διαμονή είναι το πολυτελές boutique Ananti City Resort , το οποίο σε συνεργασία με την Trekking Hellas προσφέρει πακέτα δραστηριοτήτων που θα σας φέρουν σε άμεση επαφή με την υπέροχη φύση της γύρω περιοχής προσφέροντάς σας παράλληλα ευεξία και την ζητούμενη διαφυγή από την ένταση της καθημερινότητας. Απολαύστε το υπέροχο φυσικό τοπίο, με ιππασία που γίνεται με τη συνοδεία έμπειρων οδηγών και με ήρεμα, ντόπιας φυλής άλογα, στα ατελείωτα Περτουλιώτικα Λιβάδια.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο υπέροχο Ananti City Resort
  • 1 ώρα ή μισή ώρα ιππασία, με την Trekking Hellas
  • Έμπειρος συνοδός & πλήρης εξοπλισμός, από την Trekking Hellas

Η συνολική τιμή για το πακέτο των 2 ημερών είναι: 

-Για ιππασία μίας ώρας: 260,00 ευρώ

-Για ιππασία μισής ώρας: 282,00 ευρώ

Για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 8981884 ή μέσω e-mail: info@tresorhotels.com

Τα μέλη του TClub απολαμβάνουν 15% έκπτωση στις υπηρεσίες της Trekking Hellas Δυτική Θεσσαλία.


Ποδηλατοβόλτα στις όχθες του ποταμού Ληθαίου στα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα οι ευθείες του κάμπου, ευνόησαν την ανάπτυξη της  χρήσης  του ποδηλάτου και πάρα πολλοί κάτοικοι τα χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους. Το Άμστερνταμ βρήκε την αδελφή πόλη του στην Ελλάδα, όσον αφορά τη χρήση του ποδηλάτου, και η εικόνα μικρών, νέων, γέρων, γυναικών και αντρών ακόμα και με γραβάτες, πάνω σε ποδήλατα, είναι πολύ συχνή.

Γι’ αυτόν λοιπόν το λόγο, το Ananti City Resort σε συνεργασία με την Trekking Hellas δημιούργησαν αυτό το πακέτο για τους λάτρεις της ποδηλασίας, σε μια μοναδική ξενάγηση της πόλης των Τρικάλων.

Η βόλτα θα ξεκινάει από τη δημοτική αγορά, όπου οι επισκέπτες θα αφήνουν το αυτοκίνητό τους και θα παραλαμβάνουν τα ποδήλατά τους από τον ξεναγό. Το πέρασμα θα γίνεται εκτός των άλλων και στα πιο γραφικά σημεία της πόλης, όπως είναι το Βαρούσι, το Τζαμί, το Ασκληπιείο και φυσικά η βόλτα δεν θα μπορούσε να μην γίνει και δίπλα από τα νερά του Ληθαίου ποταμού.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • Διαμονή 2 ημερών για δυο άτομα, στο Ananti City Resort, σε Double Room with Panoramic View
  • Πλούσιο πρωινό
  • 2ωρη ξενάγηση με ποδήλατο στην πόλη των Τρικάλων (μια φορά κατά τη διάρκεια της διαμονής), από την Trekking Δυτικής Θεσσαλίας

 Η συνολική τιμή για το πακέτο 2 ατόμων για 2 ημέρες είναι 220,00 €.

Τα μέλη του TClub απολαμβάνουν 15% έκπτωση στις υπηρεσίες της Trekking Hellas Δυτική Θεσσαλία.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή