Travel Secrets

#ADayatAnantiResort: Μια μέρα στο Ananti City Resort με τη Managing Director, Νανά Μπούσια

#ADayatAnantiResort: Μια μέρα στο Ananti City Resort με τη Managing Director, Νανά Μπούσια

Στην προσωπική σας, «ψηφιακή» concierge στο Ananti City Resort, μετατράπηκε την περασμένη εβδομάδα η Managing Director του ξενοδοχείου των Τρικάλων, κα Νανά Μπούσια, η οποία συμμετείχε στην καμπάνια της Trésor Hotels & Resorts #ADayatTresorHotels. Μέσα από υπέροχες φωτογραφίες στο Instagram με το hashtag #ADayatAnantiResort, η Νανά Μπούσια μας αφηγήθηκε πώς κυλά η μέρα στο Ananti City Resort, από το πρωί ως το βράδυ. Από το πεντανόστιμο αναζωογονητικό πρωινό και την ώρα ενός γευστικού σνακ, ως τις στιγμές πλάι στην πισίνα, αλλά και την εμπειρία μιας μοναδικής θεραπείας spa, η Managing Director του εκπληκτικού ξενοδοχείου των Τρικάλων μας αποκάλυψε όλα τα «μυστικά» που πρέπει να γνωρίζουμε. Απολαύστε τις παρακάτω φωτογραφίες και ζήστε κι εσείς μια «ψηφιακή» μέρα στο Ananti City Resort, προτού κλείσετε τις διακοπές σας στο μοναδικό ξενοδοχείο των Τρικάλων!

Πρωινό στο Ananti City Resort! Γαλλικό τοστ με φέτα και σπιτική μαρμελάδα βύσσινο και ελληνικό γιαούρτι με super foods, δημητριακά και χαρουπόμελο!

Χαλαρώστε δίπλα στην πισίνα του Ananti City Resort και απολαύστε την υπέροχη θέα της πόλης των Τρικάλων και των τριγύρω περιοχών!

Χαλαρώστε στο μεγάλο μπαλκόνι του δωματίου σας και απολαύστε θέα που κόβει την ανάσα!

Ένα από τα δωμάτια του Ananti City Resort με το άνετο Cocomat κρεβάτι του.

Θα θέλατε να ζήσετε την εμπειρία του spa στο Ananti City Resort; Δοκιμάστε το μασάζ Εγκοίμηση, εμπνευσμένο από τον Ασκληπιό!

Πάντα είναι ιδανική ώρα για ένα γρήγορο και υγιεινό σνακ! Δοκιμάστε μια ξεχωριστή εκδοχή της ελληνικής σαλάτας στο Oltre Restaurant.

Καλώς ήρθατε και πάλι στο Ananti City Resort!

Απολαύστε ένα ονειρικό ηλιοβασίλεμα από την ταράτσα του Ananti City Resort, που δεν έχει ανάγκη από τα φίλτρα του Instagram!

Ένα ποτήρι αφρώδους οίνου και η υπέροχη θέα της πόλης των Τρικάλων θα κάνει το ταξίδι σας ακόμα καλύτερο.

Καληνύχτα από μια από τις σουίτες του Ananti!

Απολαύστε 2 διανυκτερεύσεις στο Ananti City Resort με 192 ευρώ.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα
  • Πρωινό
  • Ελεύθερη χρήση εξωτερικής και εσωτερικής πισίνας, σάουνας, χαμάμ και γυμναστηρίου
  • Όλους τους φόρους

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή