Travel Secrets

Ananti City Resort: Ζήστε μια ξεχωριστή εμπειρία spa στο Anatasi Spa & Wellness

Ananti City Resort: Ζήστε μια ξεχωριστή εμπειρία spa στο Anatasi Spa & Wellness

Έχετε ανάγκη από χαλάρωση και αναζωογόνηση μετά την προσαρμογή σας στην καθημερινότητα, έπειτα από τις καλοκαιρινές διακοπές; Το εκπληκτικό spa του ξενοδοχείου Ananti City Resort, Anatasi Spa & Wellness, σας περιμένει με μοναδικές θεραπείες για να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αποβάλλετε το άγχος σας.

Ρωτήσαμε τους ειδικούς του Anatasi Spa και μας πρότειναν το μασάζ εγκοίμηση, μια μοναδική θεραπεία που προέρχεται από την εποχή του πρώτου γιατρού της αρχαίας Ελλάδας, Ασκληπιού, ο οποίος ακολουθούσε αυτή τη διαδικασία για τη θεραπεία των ασθενών του. Η εγκοίμηση αποτελεί ένα θεραπευτικό μασάζ που γίνεται με πουγκιά, τα οποία περιέχουν αρωματικά ελληνικά βότανα. Δοκιμάστε το στο Anatasi Spa & Wellness και ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία spa!

Αποβάλλετε το στρες και «βουτήξτε» σε έναν μαγικό κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας στο spa του Ananti City Resort. Χτισμένο στις παρυφές της πόλης των Τρικάλων, με εκπληκτική θέα στον πάντα όμορφο θεσσαλικό κάμπο, το σύγχρονο luxury boutique hotel αποτελεί μια πολύ καλή αφορμή για μια ακόμα απόδραση μακρυά από την πόλη.

Αυτό τον Σεπτέμβρη αποδράστε στα Τρίκαλα και το εκπληκτικό ξενοδοχείο Ananti City Resort και απολαύστε 10% έκπτωση για τη διαμονή σας. Κάντε μια εξόρμηση στο μοναδικό boutique ξενοδοχείο των Τρικάλων για να απολαύσετε τις πολυτελείς του υπηρεσίες και να ζήσετε χαλαρωτικές στιγμές πλάι στην πισίνα αλλά και στο υπέροχό του spa.

Απολαύστε 2 διανυκτερεύσεις στο Ananti City Resort με 192 ευρώ.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα
  • Πρωινό
  • Ελεύθερη χρήση εξωτερικής και εσωτερικής πισίνας, σάουνας, χαμάμ και γυμναστηρίου
  • Όλους τους φόρους

 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή