Travel Secrets

Verina Suites: Κοσμοπολίτικη boutique διαμονή στη Σίφνο

Verina Suites: Κοσμοπολίτικη boutique διαμονή στη Σίφνο

Πολυτέλεια, υψηλή αισθητική, απόλυτη χαλάρωση. Ένας λευκός κυκλαδίτικος μικρόκοσμος βουτηγμένος στους καταπράσινους ελαιώνες του Πλατύ Γιαλού, το Verina Suites, το εκπληκτικό ξενοδοχείο στον Πλατύ Γιαλό της Σίφνου, θα κάνει πραγματικότητα τις διακοπές των ονείρων σας.

Χτισμένο μέσα σε έναν ελαιώνα, λίγα μέτρα από την παραλία, το Verina Suites στον Πλατύ Γιαλό είναι ένα συγκρότημα που περιλαμβάνει 4 διαμερίσματα, 4 δίκλινα δωμάτια και 2 ανεξάρτητες σουίτες. Η εμπνευσμένη τοπική αρχιτεκτονική, σε συνδυασμό με την πολυτέλεια, το design και την υψηλή ποιότητα, δημιουργούν το απόλυτο περιβάλλον διακοπών.

Κάθε πρωί, απολαύστε ένα γευστικό πρωινό με φρέσκες τοπικές λιχουδιές στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου. Την ίδια ώρα, στην πισίνα και το μπαρ της θα βρείτε το ιδανικό περιβάλλον για να ζήσετε στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, απολαμβάνοντας τα καλύτερα καλοκαιρινά cocktails.

Στα δωμάτια, τις σουίτες και τις μεζονέτες του Verina Suites θα ζήσετε «ζεν» στιγμές φιλοξενίας, απολαμβάνοντας χώρους κυκλαδίτικης αισθητικής και αρχιτεκτονικής με λιτές καθαρές γραμμές. Στα δωμάτια που θυμίζουν παλιά, άψογα διατηρημένα σπίτια, η φαινομενική «φθορά του χρόνου» δεν θεωρείται μειονέκτημα, αντίθετα αναδεικνύεται από τον μοναδικό τρόπο που το παραδοσιακό έχει ενωθεί με το σύγχρονο, δημιουργώντας χαλαρωτικούς, πολυτελείς χώρους που δεν θες να αποχωριστείς. Πρόλογος της μεθυστικής ατμόσφαιρας, τα ονόματά τους, εμπνευσμένα από διάσημα cocktails.

Δίκλινα δωμάτια

Η πολυτέλεια και η καλαισθησία αυτών των δωματίων δεν αποσκοπεί στο να σας αφήσει άφωνους. Αντίθετα, με το που μπείτε στον χώρο, τα χτιστά κρεβάτια και γραφεία, η ιδιωτική βεράντα με θέα στον κήπο, το λειτουργικό κουζινάκι, το άνετο μπάνιο με ντους και αμέτρητες διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως οι χαρακτηριστικές τσιμεντοκονίες στους τοίχους, συνθέτουν ένα ζεστό κυκλαδίτικο «σπίτι» έτοιμο να σας χαρίσει αμέτρητες δόσεις χαλάρωσης. 

Σουίτα

Ένα διπλό χτιστό κρεβάτι και ένας καναπές σας υποδέχονται στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου, σε έναν ενιαίο χώρο που εντείνει την αίσθηση της άνεσης. Το ξύλινο πάτωμα, «συνένοχος» της φιλόξενης ατμόσφαιρας, κεντρίζει το βλέμμα, ενώ το χτυπητό μάρμαρο Θάσου θα σας κάνει να επιβεβαιωθείτε πως η πολυτέλεια όταν δεν προκαλεί, μόνο ασυναγώνιστη μπορεί να είναι. Η ιδιωτικότητά σας παίρνει την αξία που της πρέπει, σε χώρους όπως το γραφείο και το καθιστικό.  Στα highlights το μεγάλο μπαλκόνι με θέα στον κήπο. Οι ελαιώνες του πλατύ γιαλού απλώνονται μπροστά σας, σας χαρίζουν απίστευτες στιγμές δροσιάς και «αδειάζουν» το μυαλό σας από αγχωτικές σκέψεις…

Superior Suite

Όσο το νερό θα πέφτει πάνω σας από την ντουζιέρα και θα σας ανανεώνει δροσιστικά, το «βλέμμα» σας θα ξεκουράζεται από την ηρεμία του λευκού που πρωταγωνιστεί. Τα ένα προς ένα επιλεγμένα έπιπλααντίκες αλλά και συλλεκτικά κομμάτια, οι τσιμεντοκονίες στους τοίχους, το χτυπητό μάρμαρο Θάσου στο χρώμα της άμμου, συνωμοτούν στο να αναδείξουν την φθορά του χρόνου και να σεβαστούν απόλυτα την κυκλαδίτικη αισθητική σε συνδυασμό με τις δικές σας ανάγκες. Διαθέτει ένα διπλό χτιστό κρεβάτι, ένα μονό και ένα παιδικό, και μεγάλη βεράντα με θέα στον κήπο. Στα δυνατά του «χαρτιά» οι τεράστιες τζαμαρίες που σας γαληνεύουν με την θέα στα λουλούδια του περιποιημένου κήπου.

45 τ.μ/ έως 4 άτομα

Διαμερίσματα

Σε έναν ενιαίο χώρο, τα τέσσερα ευρύχωρα και λιτά διαμερίσματα του ξενοδοχείου, δελεάζουν με την άνεση και την φωτεινότητά τους. Το design ακολουθεί κι εδώ την ίδια μινιμαλιστική λογική που σέβεται με έναν μοναδικό τρόπο το παρελθόν και την παράδοση, η προσοχή που έχει δοθεί ακόμη και στην πιο μικρή λεπτομέρεια είναι έκδηλη, ενώ ο κήπος που απλώνεται μπροστά σας από τη βεράντα σας καλοσωρίζει στα πιο ευχάριστα χρώματα και μυρωδιές. Τα χτιστά κρεβάτια με παπλώματα COCOMAT κάνουν την ξεκούραση σας αληθινή απόλαυση, οι καναπέδες που γίνονται κρεβάτια εντείνουν τη λειτουργικότητα του χώρου και οι πολυτελείς λεπτομέρειες αποδεικνύουν πως το κάθε τι εδώ έχει προσωπικότητα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες ή παρέες, προσφέροντας παροχές όπως πλήρως εξοπλισμένο κουζινάκι, ευρύχωρο μπάνιο, άνετους ιδιωτικούς χώρους και τον κήπο κυριολεκτικά… στα πόδια σας!

35 τ.μ / έως 4 άτομα

Μεζονέτες

Στην ουσία είναι τα δωμάτια που προκύπτουν από την ένωση –με εσωτερική σκάλα- ενός δίκλινου και ενός διαμερίσματος. Η άνεση και η ζεστασιά πρωταγωνιστούν σε έναν χώρο που μοιάζει με φυσική προέκταση του νησιού. Το χτυπητό μάρμαρο Θάσου στο χρώμα της άμμου ενθουσιάζει το βλέμμα σας με την πολυτέλεια που αναβλύζει, οι τοίχοι που μοιάζουν φθαρμένοι σας μυούν σε μια διαμονή που ταξιδεύουν στο «χθες» , όσο οι ανέσεις των χώρων σας …κακομαθαίνουν στο «σήμερα». Στα συν, πέραν του υπέροχου προσεγμένου κήπου που θα αποτελεί την πιο αισιόδοξη «καλημέρα», η δυνατότητα των χώρων να είναι πλήρως ανεξάρτητοι.

Από τις 23 έως τις 25 Ιουλίου, απολαύστε δύο αξέχαστες διανυκτερεύσεις στο Verina Suites με 288 ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή