Travel Secrets

Melenos Lindos: Στα 20 καλύτερα beach hotels της Ελλάδας σύμφωνα με την εφημερίδα The Times

Melenos Lindos: Στα 20 καλύτερα beach hotels της Ελλάδας σύμφωνα με την εφημερίδα The Times

Στη λίστα με τα 20 καλύτερα beach hotels της Ελλάδας συμπεριέλαβε το ξενοδοχείο της πολύτιμης συλλογής της Trésor Hotels & Resorts, Melenos Lindos Luxury Suites, η βρετανική εφημερίδα The Times. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην πανέμορφη Λίνδο που εκτείνεται από την Ακρόπολη έως την παραλία που έχει σχήμα ημισελήνου, προσφέρει πολυτελή δωμάτια, πανέμορφους κήπους και υπέροχη θέα. 

Το Melenos Lindos, στην Κυκλαδίτισσα της Ρόδου, τη Λίνδο,  ανήκει σε εκείνα τα ξενοδοχεία που κάθε του γωνιά, κάθε του λεπτομέρεια, έχει και μια προσωπική ιστορία να διηγηθεί. Οι 12 σουίτες του ξενοδοχείου, φέρουν η κάθε μία τον δικό της ξεχωριστό διακοσμητικό χαρακτήρα και «αγκαλιάζονται» από την ίδια κοινή παραδοσιακή αρχιτεκτονική του 17ου αιώνα, καθώς και την ίδια μοναδική θέα στο Αιγαίο και την μακρινή ακτογραμμή.

Συλλεκτικά διακοσμητικά αντικείμενα, περίτεχνα έπιπλα, ξυλόγλυπτος χειροποίητος διάκοσμος κι επιζωγραφισμένα ταβάνια αποτελούν μια μικρή πρόγευση της μοναδικής εμπειρία που θα βιώσετε στον χώρο του Melenos Lindos.

Η χαλάρωσή σας θα ολοκληρωθεί στον κήπο του ξενοδοχείου που πραγματικά θα αποτελέσει την αγαπημένη σας «κρυψώνα». Μαξιλάρες, άνετα ξύλινα περίτεχνα έπιπλα και καναπέδες, κληματαριές που σας χαρίζουν απλόχερα τη σκιά τους και μια απρόσκοπτη θέα στο Αιγαίο θα σας κρατήσουν δέσμιους εδώ, ιδίως τις απογευματινές ώρες. Συνδυάστε τη ραστώνη σας με εμπνευσμένα cocktails, δροσιστικούς χυμούς και γαστρονομικές λιχουδιές και απολαύστε απλά τη γλύκα της απόλυτης χαλάρωσης.

Από τις 11 έως τις 14 Ιουνίου, απολαύστε ένα μοναδικό τετραήμερο στη Λίνδο και το Melenos Lindos Luxury Suites με 729 ευρώ τις 3 διανυκτερεύσεις σε Double Suite. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται καθημερινό πρωινό, κρασί και φρούτα κατά την άφιξη και όλοι οι φόροι.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή