Travel Secrets

The Non Roof Party @ Ananti City Resort

The Non Roof Party @ Ananti City Resort

Ison (Noir Music / NON, Θεσσαλονίκη)

Mageo (4G, Λάρισσα)

George Azna (Bootup, Τρίκαλα)

C.Senior & Demis S (UpNLoud, Θεσσαλονίκη)

Eyebrow (A2 Dj Music Workshop, Τρίκαλα)

Ο Upnloud την Κυριακή 14 Ιουνίου, έχει την χαρά να φιλοξενεί στο Ananti City Resort, ένα από τα πιο επιτυχημένα concept events της χώρας, το ΝΟΝ Rooftop Event.

Το ΝΟΝ Rooftop Event με έδρα την Θεσσαλονίκη εδώ και 4 χρόνια και βάση την καλή μουσική και τα όμορφα κοκτέιλ, έχει καταφέρει να είναι το event του καλοκαιριού στην πόλη. Με πρωταγωνιστές τους Residents του Ison & Andreas Athineos,έχει παρουσιάσει επίσης μια σειρά ξένων καλλιτεχνών όπως Nikolas Jaar, Tiga, Joe Claussell, Noir, Finnebassen, Hot Since 82, Maceo Plex και πολλούς άλλους.

Mε την μοναδική του θέα και τις πολύ όμορφες προδιαγραφές, το Αnanti City Resort έχει “περάσει” τα κριτήρια για να γίνει ο επόμενος σταθμός για το The NON Rooftop.

Έτσι, το καλοκαίρι ξεκινά δυναμικά και στο πρώτο NON Rooftop event στις 14 Ιουνίου, ο Upnloud και το Αnanti παρουσιάζουν τον ISON.  Resident dj του THE NON ROOFTOP και μουσικό παραγωγό, όντας το ένα μισό των Actor One με κυκλοφορίες σε labels όπως Νoir Music και Get Physical, αλλά και υπεύθυνο για τον μουσικό σχεδιασμό του Reworks Festival.

Μαζί του ο Mageo από την 4G, o George Azna από την όμαδα Bootup , οι C.Senior & Demis S ,μέλη του Upnloud και resident των Boat of Sound parties καθώς και ο Eyebrow από τους Α2.

Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερη αρχή με καλή μουσική, κοκτέιλς, πισίνα και θέα τα Μετέωρα!

Schedule

14.00 – 19.00 Pool
19.00 – 00.00 Main Event

*Στον χώρο θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος , που θα λειτουργήσει σαν αποδυτήρια για όσους θέλουν να συνδυάσουν μπάνιο και Non Rooftop εμπειρία !!!

Η Είσοδος Ελεύθερη!

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Anthi Sasmatzoglou

 
 

επιστροφή