Travel Secrets

Κυρίμαι Hotel: Η απόλυτη καλοκαιρινή απόδραση στη Μάνη

Κυρίμαι Hotel: Η απόλυτη καλοκαιρινή απόδραση στη Μάνη

Καλοκαίρι στη Μάνη σημαίνει εκτυφλωτικό φως, κρυστάλλινη θάλασσα, ανεμοδαρμένα τοπία και...Κυρίμαι Hotel. Η διαμονή σας σε αυτό το ιστορικό ξενοδοχείο θα σας χαρίσει ό,τι ονειρεύεστε για να ζήσετε τις απόλυτες καλοκαιρινές διακοπές στη Μάνη.  Στο γραφικό λιμανάκι του Γερολιμένα, το εκπληκτικό ξενοδοχείο Κυρίμαι είναι ένας πλωτός παράδεισος χαλάρωσης και ηρεμίας με φόντο το Κάβο Γκρόσο. Κάτι παραπάνω από ένα boutique ξενοδοχείο στην περιοχή, το Κυρίμαι σας προσκαλεί να χαλαρώσετε, να αφεθείτε στη μαγεία του και να βιώσετε την απόλυτη «υδάτινη εμπειρία» που σας προσφέρει.

Εκεί που το Ιόνιο σμίγει με το Αιγαίο, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το νοτιότερο άκρο του Ταινάρου, η τοποθεσία του Κυρίμαι Hotel είναι μοναδικής ομορφιάς. Tο εντυπωσιακό μανιάτικο τοπίο με την πέτρα και το γαλάζιο της θάλασσας να εναλλάσσονται, δημιουργεί στον επισκέπτη συναισθήματα και εικόνες ελευθερίας και άγριας ομορφιάς. Σχεδόν σαν μέρος του τοπίου φαντάζει και το αναπαλαιωμένο κτίριο από ξύλο και πέτρα στην άκρη του Γερολιμένα.

Το συγκρότημα αναστηλώθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό στην παράδοση από την οικογένεια Κυρίμη και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Το ξενοδοχείο συγκροτείται από ένα δαιδαλώδες σχήμα αποτελούμενο από σκαλοπάτια, καμάρες και εσωτερικές αυλές, συνθέτοντας ένα αποτέλεσμα μοναδικής ομορφιάς.

Στα 22 δωμάτια και σουίτες του Κυρίμαι, η αίγλη του παρελθόντος και η ιστορικότητα του κτηρίου συναντούν την πολυτέλεια και την σύγχρονη οπτική, συνθέτοντας ένα αποτέλεσμα κομψότητας και στυλ, που ικανοποιεί κάθε επισκέπτη που αναζητά την αυθεντικότητα στην διαμονή του.

Κι αν οι εσωτερικοί χώροι του Κυρίμαι σας έχουν ήδη γοητεύσει, οι εξωτερικοί θα σας ξετρελάνουν. Περπατήστε ξυπόλυτοι στον μόλο και αφεθείτε στο κάλεσμα του Κάβο Γκρόσο. Περιηγηθείτε στην ιστορία ενός κτιρίου που έχει κριθεί διατηρητέο. Απολαύστε το πρωινό σας πάνω στη θάλασσα και νιώστε τη μοναδική ενέργεια του τόπου.

Περιηγηθείτε στον γαλήνιο Γερολιμένα, έναν από τους ομορφότερους οικισμούς της περιοχής. Στην αγκαλιά της Μέσα Μάνης, στο μαγευτικό ακρωτήρι του Κάβο Γκρόσσο, ο ήπια αναπτυσσόμενος Γερολιμένας υπόσχεται να σας μυήσει στην επιβλητική και ανόθευτη ομορφιά του.  Επισκεφθείτε επίσης τα σπήλαια του Διρού, ένα από τα εντυπωσιακότερα και ομορφότερα σπήλαια στον κόσμο και φτάστε ως την Αρεόπολη, που αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα χωριά της περιοχής. Σε απόσταση μόλις 5 χλμ. από την Αρεόπολη βρίσκεται το Λιμένι, ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό και ένας από τους πιο παραδοσιακούς οικισμούς της Μάνης. Μην παραλείψετε επίσης να επισκεφθείτε το Γύθειο, την όμορφη ιστορική κωμόπολη με το νησιωτικό άρωμα.

Δείτε εδώ τις καλύτερες παραλίες της Πελοποννήσου.

Από τις 5 έως τις 7 Ιουνίου, απολαύστε ένα αξέχαστο καλοκαιρινό τριήμερο στη Μάνη και το Κυρίμαι Hotel με 200 ευρώ τις δύο διανυκτερεύσεις. Η τιμή περιλαμβάνει πρωινό και όλους τους φόρους. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή