Travel Secrets

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Αφορμή για απόδραση στη Σίφνο

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Αφορμή για απόδραση στη Σίφνο

Το τριήμερο Αγίου Πνεύματος πλησιάζει και ήδη ονειρευόμαστε δροσιστικές βουτιές σε καταγάλανα νερά, ατέλειωτες βόλτες σε γραφικά σοκάκια και ρομαντικά καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα. Η επερχόμενη αργία αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να οργανώσετε την πρώτη σας καλοκαιρινή απόδραση στο νησί. Εμείς σας προτείνουμε τη Σίφνο, την αυθεντική και μυστήρια Κυκλαδίτισσα, για τα πανέμορφα χωριά της, τις χρυσές της παραλίες και τη ρομαντική της ατμόσφαιρα.

Τι να δείτε

Περπατήστε στα γραφικά σοκάκια της Απολλωνίας, της πανέμορφης πρωτεύουσας του νησιού και θαυμάστε τα κάτασπρα σπίτια και τις λουλουδιασμένες αυλές. Στη συνέχεια, κάντε μια ευχάριστη βόλτα ως τον Αρτεμώνα, το γραφικό στολίδι του νησιού που βρίσκεται μόλις 1,5 χλμ. μακρυά από την πρωτεύουσα, για να εντυπωσιαστείτε από τα υπέροχα νεοκλασσικά αρχοντικά που μαρτυρούν ακόμη και σήμερα την οικονομική ευρωστία του παρελθόντος.

Το βράδυ, επισκεφθείτε το περίφημο «Στενό»της Απολλωνίας και διασκεδάστε σε ένα από τα καλαίσθητα café-bars μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.  Μη χάσετε επίσης το γραφικό μεσαιωνικό Κάστρο, την παλιά πρωτεύουσα της Σίφνου που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους οικισμούς μεσαιωνικής πολεοδομικής δομής.

Αφού περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια του, ακολουθήστε το μονοπάτι για το πανέμορφο εκκλησάκι της Εφταμάρτυρος, το σήμα κατατεθέν της Σίφνου!

Βουτιές

Κάντε τις πρώτες σας καλοκαιρινές βουτιές στην κοσμική χρυσαφένια παραλία του Πλατύ Γιαλού. Μη χάσετε επίσης την πολυφωτογραφημένη Χρυσοπηγή, την Παναγιά Πουλάτη για βουτιές από τα βράχια, το Βαθύ αλλά και τη Χερρόνησο.

Διαμονή

Για ένα αξέχαστο τριήμερο στη Σίφνο επιλέξτε για τη διαμονή σας το εξαιρετικό ξενοδοχείο Verina SuitesΑπό τις 30 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου κάντε την πρώτη σας καλοκαιρινή εξόρμηση στην αριστοκρατική Σίφνο και το πολυτελές Verina Suites. Απολαύστε δύο αξέχαστες διανυκτερεύσεις σε μία από τις εκπληκτικές σουίτες του ξενοδοχείου με 290 ευρώ. 

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • Δύο διανυκτερεύσεις σε μία από τις σουίτες
  • Πρωινό
  • Όλους τους φόρους

 

Επιλέξτε ανάμεσα στη σουίτα Mai Tai ή Margarita που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα (Μέγιστος αριθμός ενηλίκων:2) ή τη σουίτα Dry Martini (Επιτρέπονται ως 3 άτομα).

Ο λευκός κυκλαδίτικος μικρόκοσμος του Verina Suites, βουτηγμένος κυριολεκτικά στους καταπράσινους ελαιώνες του Πλατύ Γιαλού με την χρυσαφένια παραλία σε απόσταση αναπνοής, ξέρει καλά πώς να σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Βιώστε μια εμπειρία, όπου ο χρόνος σταματά, παραδοθείτε στην γαλήνη του ξενοδοχείου και «βουτήξτε» σε χρώματα και μυρωδιές αυθεντικής Ελλάδας.

 Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή