Travel Secrets

Με αγορές στα Sephora κερδίστε 10% έκπτωση στο spa του Ananti City Resort!

Με αγορές στα Sephora κερδίστε 10% έκπτωση στο spa του Ananti City Resort!

Απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης στο Anatasi Spa & Wellness, το εκπληκτικό spa του μοναδικού boutique ξενοδοχείου των Τρικάλων, Ananti City Resort. Με αγορές άνω των 50 ευρώ στο τοπικό κατάστημα Sephora, κερδίζετε 10% έκπτωση για όποιο μασάζ ή περιποίηση προσώπου ή σώματος επιθυμείτε στο spa του Ananti.

Χαλαρώστε όλο σας το σώμα κάνοντας ένα μυοχαλαρωτικό μασάζ διάρκειας 25 λεπτών με μόλις 30 ευρώ. Δεν θα μπορείτε να περιγράψετε την αγαλλίαση και τη χαλάρωση που θα αισθανθείτε έπειτα από αυτό το υπέροχο μασάζ!

Προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι κάνοντας το απόλυτο Anti Celullite Massage διάρκειας 40 λεπτών που βοηθά στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με αποσυμφόρηση του λεμφικού συστήματος με μόλις 60 ευρώ.

Πείτε όχι στα κουρασμένα μάτια με μόλις 30 ευρώ κάνοντας τη θεραπεία Eye Contour Cellular διάρκειας 40 λεπτών, μια πρωτοποριακή, συσφιγκτική και αντιρυτιδική περιποίηση με φυτικά βλαστοκύτταρα.

Παραδοθείτε σε έναν κόσμο...σοκολατένιο επιλέγοντας την Chocolate Therapy διάρκειας 40 λεπτών με μόλις 40 ευρώ. Η αίσθηση της σοκολάτας στο δέρμα σας και το φυσικό πλούσιο άρωμά της θα σας κάνει να αποβάλετε το στρες και να νιώσετε την απόλυτη ευεξία.

Βγείτε από το σπα αδυνατισμένες με μόλις 60 ευρώ...Επιλέξτε την μοναδική Slimming Treatment του Ananti Spa, μια παρεμβατική θεραπεία αδυνατίσματος τριπλής δράσης που στοχεύει στην ενίσχυση της λιπόλυσης και σύσφιξης και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Παραδοθείτε στις θεραπείες spa του Ananti και απολαύστε τη μοναδική φιλοξενία του Ananti City Resort στα Τρίκαλα. Αναζωογονήστε το σώμα και την ψυχή σας στο πολυτελές καταφύγιο των Τρικάλων που συνδυάζει τις σύγχρονες ανέσεις με τις πλούσιες παροχές και προσφέρεται για δεκάδες εξορμήσεις τριγύρω.Το Σαββατοκύριακο 15-17 Μαΐου κάντε μια αξέχαστη απόδραση στα Τρίκαλα και το Ananti City Resort με 192 ευρώ τις δύο διανυκτερεύσεις σε Double Room με πανοραμική θέα. 

ananti city resort

ananti city resort

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή