Travel Secrets

Κάντε τον γάμο των ονείρων σας στη Σίφνο

Κάντε τον γάμο των ονείρων σας στη Σίφνο

Πόσες φορές έχετε ονειρευτεί να κάνετε το γάμο σας σε νησί; Έχετε φανταστεί να στέκεστε με το ταίρι σας ντυμένοι νύφη και γαμπρός μπροστά από το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας; Θα ήταν κάτι φανταστικό, έτσι δεν είναι;

Προσθέστε τώρα στο σκηνικό και το κυκλαδίτικο τοπίο με τα κάτασπρα εκκλησάκια και σπίτια. Το αεράκι είναι δροσερό και αναζωογονητικό, ο αέρας μυρίζει υπέροχα, ένα μίγμα αλμύρας και άγριων βοτάνων, όλοι είναι χαλαροί και σε καλή διάθεση… Ένας γάμος στις Κυκλάδες, ένας γάμος στη Σίφνο! Αυτό κι αν θα ήταν φανταστικό!

Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να οργανωθεί με τις εκατομμύρια λεπτομέρειες που πρέπει να φροντίσετε, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Η ομάδα του ξενοδοχείου Verina Suites είναι εδώ για να σας βοηθήσει να φροντίσετε τα πάντα και να κάνετε ό,τι ονειρεύεστε.

Θα φροντίσει για το δείπνο και το πάρτι σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, θα σας βοηθήσει με τη διακόσμηση γύρω από την πισίνα όπου θα γίνει το πάρτι. Θα ευχαριστηθείτε την ημέρα του γάμου σας και το Verina θα κάνει τα πάντα για να μείνει αξέχαστη για σας και τους καλεσμένους σας. 

Η φωτογράφος της ομάδας, η Σοφία Κωνσταντακοπούλου, βρίσκεται στη διάθεσή σας για να αποθανατίσει τις στιγμές της μοναδικής αυτής μέρας. Έχει μεγάλη εμπειρία και με γάμους και με τη Σίφνο – ο τέλειος συνδυασμός για να είστε σίγουροι ότι οι φωτογραφίες σας θα είναι υπέροχες!

Για κρατήσεις στο Verina Suites τηλεφωνήστε στο 210 8981884.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή